fb

Daca oamenii pe care îi iubim ne sunt luați, modalitatea prin care îi putem ține aproape este să nu încetăm nicioadată să îi iubim

Pierdem lucruri scumpe și bani. Ne pare rău, dar ne încurajăm cu faptul că ne vom cumpăra altele. Suntem conștienți că uneori nu putem păstra la noi unele lucruri o viață. Înlocuim cele pierdute cu ceva mai nou și mai frumos. Asumându-ne faptul că am putea pierde și de data aceasta.

Pierdem timpul cu oameni care știu doar să ceară și nu oferă nimic. Renunțăm uneori și la familie de dragul lor. Suntem gata să plecăm oriunde cu ei. Uităm de visurile și dorințele noastre. Pierdem opurtunitățile de a ne materializa unele dorințe, pentru că alegem să fim cu acel om la care ținem și dorim să fie fericit. Iar faptul că noi am fi fericiți și el nu, ne face să ne simțim cei  mai nemernici oameni.

Și totuși facem față. Mergem cu capul sus. Luptăm în continuare pentru fericirea noastră. Credem îm minuni și așteptăm ziua când ne vom simți cei mai norocoși oameni. Ne credem puternici și de neînvis, dar e destul să ne fie luat omul pe care îl iubim cu toată suflarea și suntem cei mai neputincioși, ne pierdem printre o mie și una de întrebări.

Daca oamenii pe care îi iubim ne sunt luați, modalitatea prin care îi putem ține aproape este să nu încetăm nicioadată să îi iubim. Uneori iubirea noastră este pusă la încercare. Universul ne oferă surprize mai puțin frumoase și foarte dureroase. Ne sunt luați cei pe care i-am iubit mai mult decât pe noi.

Învinuim pe toți din jur inclusiv toate puterile supranaturale de care știm de existența lor din cărți și legende. Știm că acolo unde au plecat nu vor mai putea să se întoarcă și tânjim după ei. Alteori pur și simplu pleacă singuri fără prea multe explicații. Atunci îi urâm și le dorim răul. Dar, singura soluție să nu uităm niciodată să-i iubim sincer.

Să-i privim cu aceeași ochi și păstrăm toate amintirile minunate pe care ni le-au lăsat. Iubirea adevărată trăiește o viață, ea nu se bârfește, nu se ponegrește.

Dacă am iubit sincer ne vom strădui ca pe cei care i-am iubit mereu să-i respectăm și să-i ținem în inima noastră.