Dacă o femeie se respectă cu adevărat, niciodată nu va accepta aceste 5 lucruri

Deşi o femeie independentă poate fi şi drăguţă, reţinută în comportament, asta nu înseamnă că răbdarea ei la un moment dat nu va lua sfârşit. De fapt, într-o asemenea persoană, foarte bine se îmbină aceste două componente: sinceritatea şi empatia. Dacă se respectă pe sine, o femeie niciodată nu va permite nimănui să o umilească sau să o privească de sus. Cu asemenea persoane ea nici nu discută mai mult de câteva secunde. Haideţi împreună să vedem care sunt cele 5 lucruri pe care nu le-ar accepta niciodată o femeie care se respectă:

1. Minciuni nesfârşite

O astfel de femeie are o intuiţie foarte bine dezvoltată şi nu va pierde nimic din vedere. Ea foarte bine citeşte oamenii şi planurile lor meschine. Mereu are încredere în intuiţia sa. Chiar dacă i se fac complimente, dar nu sunt spuse din suflet, ea simte acest lucru din prima. Cât de bine şi teatral nu ar juca cineva un rol pentru a duce de nas o asemenea femeie, nu îi va reuşi nimic.

2. Dispreţul

O femeie independentă şi sigură pe sine ştie că nimeni nu are dreptul să o dispreţuiască sau să o privească de sus. Ea imediat scoate aceste persoane din viaţa ei, fără a mai sta pe gânduri. Ea ştie că, dacă cineva spune ceva jignitor despre ea, atunci aceste cuvinte îi caracterizează doar pe cei care le spun, dar nu pe ea. Şi mereu va fi în apărarea  celor care trec printr-o astfel de situaţie. 

3. Când nu este apreciată

Ea a muncit din greu pentru a realiza tot ce are astăzi. Prin urmare, dacă cineva se îndoieşte dacă este suficient de bună sau de competentă pentru o anumită sarcină, atunci ea va primi acest lucru ca o replică urâtă. Ea nu va face şi nici nu va demonstra nimic. Nu va avea nici timp, nici dorinţă să facă acest lucru. Doar va spune direct tot ce crede despre acest fapt şi va pleca acolo unde îi va fi apreciată munca şi talentul. Până la urmă, ea nici nu trebuie să placă tuturor, căci nu este un obiect de valoare. Şi la sigur va găsi persoanele care să o aprecieze la justa ei valoare. 

4. Scenele dramatice

O femeie independentă niciodată nu va accepta lângă ea persoane care mereu vor juca teatru. Astfel de situaţii sunt pur şi simplu de nesuportat. Ea mereu va încerca să se distanțeze de aşa ceva. Prin urmare, o astfel de femeie nu bârfeşte niciodată, nu condamnă şi nu discută fiecare pas al altcuiva. Ea e acea care înţelege că fiecare om are şi bune, şi rele, iar dacă cineva încearcă cu ea doar să joace scene dramatice, ea pleacă. 

5. Jocurile cu sentimentele

O femeie independentă are propria părere despre demnitate şi valori, la care nu va renunţa niciodată. Chiar dacă începe un proiect nou, ea foarte mult îşi face griji ca totul să fie bine şi niciodată nu va face nici o înţelegere cu conştiinţa ei nici pentru toţi banii din lume. Nici nu va ceda insistenţelor celor din jur ca să renunţe la convingerile sale pentru a obţine succesul. Va rămâne mereu fermă pe poziţii. Ştie unde merge, ştie ce vrea, ştie ce mijloace sunt acceptabile şi care sunt strict interzise. Va lupta mereu pentru demnitatea ei.