fb

Dacă o fată te lasă să îi atingi părul, obrajii și telefonul, înseamnă că tu ești alesul

Dacă o fată te lasă să îi atingi părul, obrajii și telefonul, înseamnă că tu ești alesul. Ar fi banală afirmația, dacă nu ar fi atât de multe fete care țin să păstreze în secret un trecut, o viață dublă, o emoție trăită pentru altcineva. Ar fi banală afirmația, dacă nu ar fi suflete rănite care se blochează în regrete și nu permit altor suflete să le cunoască. Într-o lume plină de oameni reci și profitori, a devenit o raritate să vrei să cunoști o fată, decât să vrei mai repede să o săruți și să o aduci în patul tău. Și aici apar diferențele.

Dacă o fată te lasă să fii blând cu ea, să o alinți și să-i spui cuvinte simple, dar atât de sincere și dacă la rândul tău faci toate astea fără vreun interes, atunci între voi poate exista dragoste. Însă dacă sufletul ei nu e deschis să accepte altă poveste și dacă tu îndrăznești să te apropii de ea doar pentru a obține ceva anume, atunci nimic nu poate fi între voi. Pentru că e diferență mare între a iubi și a trăi un moment de pasiune.

Gingășia, gesturile tandre, gândurile care te ating la suflet mereu au fost prioritate unor cuvinte spune de dragul propriei plăceri. O fată simte atunci când ai nevoie de ea și atunci când vrei să te apropii sufletului ei. Ea atunci va alege ceea ce este mai aproape de lucrurile care o reprezintă. Va iubi sau va refuza dragostea. Va vorbi deschis sau va ascunde multe. Va îmbrățișa sau va respinge.

Dacă o fată te lasă să îi atingi părul, obrajii și telefonul, înseamnă că tu ești alesul. – autor anonim