Dacă nu o mai iubești, las-o să plece!

Stăteam alături de ea, netezind-i spatele, ea plângea în pernă. Îi spuneam că totul va fi bine, deși nici eu nu credeam asta. Lacrimile îi curgeau șiroaie. Ea abia mai putea rosti două cuvinte. Nu îmi place să o văd așa, pentru că știu că nu merită.

Și-a ridicat capul din pernă și s-a uitat la mine. Ei nu îi vine să creadă și nu poate să înțeleagă: de ce el este indecis și nu este sigur dacă o iubește sau nu.

Ea îl iubește atât de mult. Se vede în tot: cum vorbește despre el, cum îi rostește numele, cum îi strălucesc ochii când îi citește mesajele. Dar el nu știe dacă o mai iubește sau nu… și asta o ucide. Ea nu vrea să îl lase să plece. A trecut deja o perioadă de timp, dar ea încă mai este îndrăgostită. Nu, ea nu s-a resemnat, inima încă o doare. Dar el nu știe dacă o mai iubește sau nu.

El nu îi face complimente și nu se comportă de parcă ea ar fi foarte importantă pentru el. Nu o susține, nu îi face cunoștință cu prietenii lui, deși ar trebui. El ar trebui să facă toate acestea și chiar mai mult. El se comportă de parcă nu i-ar păsa, de parcă nu îi sunt importante toate acestea.

De parcă i-ar fi indiferent. De parcă nu i-ar păsa dacă ea este sau nu în viața lui. Și totuși nu o lasă să plece.

Asta nu doar îi rupe inima în bucăți, asta îmi rupe și inima mea în bucăți. Puteți oricât să le repetați prietenilor voștri că merită mai mult, dar nu este viața voastră, nici inima vosastră care iubește atât de tare pe cineva care nici nu poate răspunde la fel. Este foarte dureros.

Dacă nu o iubești la fel cum ei i se aprind ochii când îți citește mesajele, las-o!

Dacă nu ești bucuros când o vezi când se trezește dimineața, las-o!

Pentru că ea merită mai mult! Ea merită pe cineva care să o iubească atât de tare, de parcă inima i-ar sări din piept. Dacă nu o poți iubi cu toată inima, las-o, ca altcineva să o facă în locul tău. Nu fi egoist, pentru că Ea merită mai mult.

Să fii cu cineva pe care nu îl iubești este dureros. Mai ales știind că acea persoană te iubește foarte mult.
Nu o priva de libertate și de posibilitatea de a-și găsi pe cineva destoinic. Acest lucru o împiedică să crească ca personalitate și să fie fericită. Arată-i cât de mult o iubești atunci când ești cu ea, dar nu când se va hotărî să plece.

Sursa :