fb

Dacă nu-i poți spune partenerului despre aceste 8 lucruri, atunci el nu este destinul tău

Este important să stabilești cu partenerul o relație de încredere și respect. Între voi trebuie să existe o conexiune profundă, în care să nu existe loc pentru prudențe și îndoială.

Iată 8 lucruri pe care nu ar trebuie să îți fie frică să i le spui persoanei iubite:

1. Că ești indispusă

Dacă el te face să te simți vinovată că plângi și ești prea emoțională, atunci este timpul să vă despărțiți. Dacă nu poți să fii tu însăți cu el, atunci relația voastră nu o să supraviețuiască.

2. Să vorbești despre foștii iubiți

Nu trebuie să-i povestești partenerului despre cât de bine săruta fostul tău, însă el trebuie măcar să cunoască numele bărbaților cu care ai fost într-o relație. Până la urmă, ei au avut o influență asupra ta. Numai din acest motiv ei merită să fie menționați.

3. Că vrei intimitate fizică

Nu trebuie să fii timidă în fața lui. Dacă vrei o apropiere fizică, spune-i despre acest lucru. Nu el trebuie să fie întotdeauna inițiatorul.

4. Despre planurile tale pe viitor

Nu te aștepta că o să aveți aceleași planuri pe viitor. Poate tu visezi la o familie și copii, pe când el nu este dispus să se implice într-o relație de durată. Nu vei ști cu siguranță până nu veți vorbi despre asta.

5. Despre religia ta

Pentru unii acest subiect nu este atât de important, pe când pentru alții – foarte. Dacă el este religios și tu nu, sau invers, atunci trebuie să vorbiți despre cum vă veți educa copiii.

6. Despre rudele lui

Îți displace mama lui? Poate nu trebuie să dezvolți subiectul, dar trebuie să îl înștiințezi că nu te simți confortabil în prezența ei.

7. Despre ce îți place în pat și ce nu

Dacă nu poți vorbi despre intimitatea fizică dintre voi, atunci ea nici nu trebuie să existe.

Advertisement

8. Despre ce simți față de el

Îl iubești? Vrei să locuiți împreună? Ce lucruri te irită la el? El nu trebuie să aibă incertitudini la aceste subiecte. Trebuie să fii în stare să îi vorbești fără a ezita.

Source :

cluber