Dacă nu-i poți spune partenerului despre aceste 8 lucruri, atunci el nu este destinul tău

Este important să construiești cu partenerul o relație de încredere și respect.

Iată 8 lucruri pe care nu ar trebuie să îți fie frică să i le spui persoanei iubite:

1. Că ești indispusă

Dacă te face să te simți vinovată de emoțiile pe care le ai, dacă nu poți să fii tu însăți în prezența lui, atunci relația voastră nu are viitor.

2. Să vorbești despre foștii iubiți

Nu-i povestești partenerului cât de bine săruta fostul iubit, totuși spune-i cu cine ai fost într-o relație. Până la urmă, ei au avut o influență asupra ta.

3. Că vrei intimitate fizică

Nu trebuie să fii timidă în fața lui. Dacă vrei o apropiere fizică, spune-i despre acest lucru. Nu el trebuie să fie întotdeauna inițiatorul.

4. Despre planurile tale pe viitor

Nu te aștepta că o să aveți aceleași planuri pe viitor. Poate tu visezi la o familie și copii, pe când el nu este dispus să se implice într-o relație de durată. Nu vei ști cu siguranță până nu veți vorbi despre asta.

5. Despre religia ta

Pentru unii acest subiect nu este atât de important, pe când pentru alții – foarte. Dacă el este religios și tu nu, sau invers, atunci trebuie să vorbiți despre cum vă veți educa copiii.

6. Despre rudele lui

Îți displace mama lui? Poate nu trebuie să dezvolți subiectul, dar trebuie să îl înștiințezi că nu te simți confortabil în prezența ei.

7. Despre ce îți place în pat și ce nu

Dacă nu poți vorbi despre intimitatea fizică dintre voi, atunci ea nici nu trebuie să existe.

8. Despre ce simți față de el

Îl iubești? Vrei să locuiți împreună? El nu trebuie să aibă incertitudini la aceste subiecte. Trebuie să fii în stare să îi vorbești fără a ezita.

Sursa :