Dacă nu ești iubită – nu cere dragoste. Dacă nu te apreciază – nu demonstra nimic. Mai bine fă-ți o cafea…

Dacă nu ești iubită – nu cere dragoste. Nu cerși iubirea de la omul care nu te poate iubi, nu-l obliga să-ți ofere ceea ce nu-ți poate da și nu vrea să dea, nu ai dreptul să-l forțezi să simtă niște emoții sau să-l faci să mimeze niște trăiri.

Nu e corect să te faci dorită acolo unde nu bucură pe nimeni prezența ta. Nu poți să faci pe cineva să se simtă vinovat pentru faptul că nu te poate iubi.

Pur și simplu trebuie să înțelegi că unii oamenii nu sunt potriviți, în schimb sunt unii care au nevoie de tine, iar de la ei nu vei cere dragoste, ei te vor iubi necondiționat.

Dacă nu te apreciază – nu demonstra. Nu te consuma pentru omul care nu-ți apreciază eforturile, grijile, atenția față de el.

Nu demonstra nimic omului căruia nu-i pasă. E în zadar să fugi după cei pe care nu-i interesează ce simți, ce vrea sufletul tău. Nu te umili în fața celor care se folosesc de slăbiciunea ta, de sentimentele tale.

Nu fi naivă, nu spera că vei putea să-i convingi să te prețuiască.

Mai bine fă-ți o cafea și bucură-te de oamenii care te iubesc. Gândește-te, nu ignori și tu pe cei care îți demonstrează sentimentele care le au față de tine?

Gândește-te că ai putea să pierzi cele mai frumoase momente în timp ce alergi după cei preocupați de altcineva și nu de tine. Conștientizează faptul că viața ne oferă ceea ce merităm.

Atât timp cât un om nu poate face parte din viața noastră, înseamnă că nu-l merităm sau nu ne merită. De aceea trebuie să-i prețuiești pe cei care te iubesc sincer. Cheamă-i la o cafea, ți-o vor îndulci.

De Vorbă cu Tine