Dacă nu ești alături de o femeie când îi este rău, nu mai veni lângă ea când îi este bine

Sunt bărbați care se lasă cuceriți de frumusețea unei femei. Și bărbați care aleargă după un zâmbet. Sunt bărbați care sunt atrași de îmbrățișări calde, săruturi dulci și suflete curate, care caută o lumină pe chipul unei fete și uită să mai caute când e întuneric. Care se tem de femei cu trecut și povești triste, deși fiecare femeie are un trecut și fiecare a trăit cel puțin o poveste.

Mulți dintre bărbați nu înțeleg că o femeie nu poate fi mereu fericită, nu poate mereu să îi întâmpine zâmbind în pragul ușii și nu poate de fiecare dată să fie gingașă și iubitoare. Deși poate că ar vrea. Pur și simplu o femeie mai e și tristă și nu că tu o faci să se simtă așa. Mai are nevoie de cuvinte, de susținere când îi este greu. Mai cere câteodată să fie ascultată. Se mai simte aiurea uneori.

Atunci ea vrea să știe că pur și simplu cineva e acolo alături și în acel cineva poate să aibă încredere și lângă el se simte în siguranță. De asta dacă un bărbat trece aceste momente cu vederea, poate primi pe măsură. Poate pierde o femeie fără a face nimic.

Dacă nu ești alături de o femeie când are nevoie de tine, nu mai fi acolo când tu ai nevoie de ea. Sau când pur și simplu ți-e dor. Ea poate că nu va spune nimic, dar va ține minte. Va ști că în bărbatul din tine nu se poate baza și va căuta alt sprijin. Pentru că femeile caută în bărbat o sursă de încredere lângă care pot fi și fericite, dar și triste și în ambele cazuri să trăiască liniștea.

Dacă nu ești lângă o femeie când vrea să vorbescă cu tine, nu mai fi alături când o dorești, o admiri cu ochii, o vrei în patul tău. Femeia ta nu este un sentiment de unică folosință și mai ales nu este un produs ieftin care tace și îți face poftele. Femeile au nevoie de discuții bune și sincere ca de aer. Sunt lucruri pe care doar omului lor le-ar spune, iar dacă el e indiferent, ceva se va rupe într-o zi.

Dacă nu ești aproape de o femeie când îi e trist și rece, nu mai fi alături când ți-e trist. Nu doar dragostea are doză de reciprocitate, dar și atașamentul, afecțiunea, dorința de a fi aproape. Femeile își vor trăi tristețea lângă foarte puțini oameni, dar tot lângă ei vor trăi cele mai mari bucurii.

Dacă nu ești alături de o femeie când îi este rău, nu mai veni lângă ea când îi este bine.