Dacă nu ai noroc în viață înseamnă că încalci aceste legi ale Universului

De fiecare dată când o să te plângi pe viață, amintește-ți că nu această lume este nedreaptă, ci noi facem ceva greșit. Există câteva legi ale Universului care te vor ajuta să îți armonizezi viața.

1. Legea pustietății

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, scapă de cele pe care nu le mai porți. Trebuie să renunți la unele lucruri conștient. Ca să obții ceva nou, trebuie să lași ceva vechi în schimb.

2. Legea circulară

Fii pregătit să renunți la lucruri ca să obții ceea ce îți dorești.

3. Legea imaginației

Mai întâi trebuie să te imaginezi fericit. Fă o descriere în scris a unei zile ideale și recitește-o ocazional. Nu destăinui acest lucru decât persoanelor în care ai încredere.

4. Legea creativității

Omul poate crea doar cu ajutorul energiei mintale, intuiției și imaginației.

5. Legea dăruirii și primirii

Dacă oferi ceva unei persoane, acel lucru ți se va întoarce înzecit, deși în altă formă. Când cineva ți-a făcut o faptă bună trebuie să faci și tu la fel. Dacă ai un talent și nu îl folosești, atunci aduci o ofensă Divinității. Ca să fii respectuos și recunoscător față de tot ce ai în viață, trebuie să folosești aceste lucruri în favoarea altora. În acest mod atragi și mai mult bine în viața ta.

6. Legea celor 10%

Universul întotdeauna își va lua sie 10%. În acest mod tu îți demonstrezi mulțumirea față de tot ce ai până acum. Cândva, aceste 10% vor fi folosite de Univers ca să îți ofere ajutor atunci când tu nu vei fi în stare să ți-l acorzi singur.

7. Legea iertării

Dacă nu știi să ierți, niciodată nu vei fi fericit. Dacă sufletul îți este plin de ură, iubirea nu va avea loc să existe în el. Trebuie să înveți să faci față emoțiilor negative care te copleșesc.

Sursa :