Dacă nu ai alături un om care să te iubească așa cum ești, nu ai pe nimeni

Dacă nu ai alături un om care să îți înțeleagă fericirea și durerea, care să trăiască împreună cu tine zile mai bune și mai proaste și care să știe când să te îmbrățișeze și când să te lase în liniștea ta, nu ai pe nimeni.

Dacă nu ai alături un om care să poată să îți răspundă la întrebări, care să vrea să evolueze împreună cu tine, să vrea să contruiască și să își facă planuri de viitor, nu ai pe nimeni.

Dacă nu ai alături un om care, în loc să reproșeze, să îți răspundă grosolan sau să te respingă, te apropie de sufletul și de inima lui, nu ai pe nimeni.

Dacă omul de lângă doar vrea să profite de tine și încearcă cu fiecare ocazie să se arate superior ție, nu ai pe nimeni.

Dacă nu poți avea încredere în omul drag, dacă nu poți ști ce te așteaptă mâine alături de el, dacă te face să te simți prost, dacă te înjosește și te acuză de orice lucru, nu ai pe nimeni.

p.s. muncesc mult pentru a scrie articole interesante. Îmi poți aprecia munca distribuind acest articol. Mereu alături cu gânduri bune!

Dacă nu ai alături un om care să îți accepte nebunia, lumea și caracterul și care la rândul lui să fie simplu și să vrea să îl iubești așa cum este, nu ai pe nimeni.

Dacă nu ai alături un om care să te iubească așa cum ești, nu ai pe nimeni!

Dacă încă nu ai găsit așa om, fii fericită în lumea ta. Trăiește corect, bucură-te de viață și găsește motive de fericire în fiecare zi. Iar dacă ai găsit așa om, păstrează-l. Păstrează dragostea, încrederea și lumea lui. Și păstrează-te pe tine alături de el.