Dacă mereu ești nevoit să depăşeşti obstacole, înseamnă că treci prin uşi străine

Stereotipul necesităţii forţate a fost dus la o asemenea absurditate, încât s-ar putea crede că viaţa este o perioadă sau o datorie pe care toţi trebuie să o îndeplinească. Omul se obişnuieşte atât de mult cu necesitatea, încât adevăratele pasiuni ale sufletului se deplasează în cel mai îndepărtat colţ al conştiinţei, aşteptând vremuri mai bune. Doar că viaţa trece, se termină prea repede, iar vremurile bune nu mai vin niciodată. Fericirea este undeva acolo, într-un viitor îndepărtat.

Falsul stereotip confirmă că, pentru ca viitorul să înceapă, trebuie câştigat, obţinut, realizat. Oamenii îşi abandonează afacerea iubită din motive materiale. Lucrurile se împart în muncă şi hobby şi funcţionează bine şi ar trebui să aducă venituri.

Stereotipul societăţii.

Chiar şi un hobby îţi poate aduce bani buni dacă acesta este obiectivul tău. Dacă eşti obligat să abandonezi afacerea preferată din motiv că nu mai aduce venit, înseamnă că trebuie să determini clar dacă acest lucru este legat de obiectivul tău, dacă se va transforma viaţa ta în sărbătoare sau nu. Dacă aceasta nu se întâmplă, atunci nu poţi spune cu certitudine dacă asta îţi va aduce sau nu venit. Dar dacă eşti sigur că acesta este scopul tău, atunci vei primi doar satisfacţie. Atunci cînd scopul coincide cu uşa pe care vrei să o deschizi, atunci nu trebuie să îţi faci griji de partea materială. Totul va fi bine.

Un stereotip fals al necesităţii forţate nu îţi va permite să te dedici în totalitate scopului tău. Acest lucru este confirmat de foarte multe exemple. O persoană mai excentrică merge la muncă, iar în timpul liber inventează şi creează ceva. Nu se gândește că creaţiile sale pot fi vândute scump. Această persoană trăieşte sărac, convinsă că orice lucru din viaţa asta trebuie muncit din greu. Iar creaţiile sale sunt făcute doar pentru suflet. Şi atunci pentru ce mai trăieşte acest om? Pentru cine?

Atingerea scopului va duce la îndeplinirea tuturor celorlalte vise şi dorinţe, iar rezultatele vor depăşi aşteptările. Tot ceea ce vei face din suflet va fi foarte preţuit. Adevăratele capodopere se nasc din unitatea sufletului şi minţii. Trebuie să îţi urmezi calea, fără să cedezi. Mai devreme sau mai târziu vei obţine un succes extraordinar.

Dacă scopul şi uşa nu coincid, totul devine mai complicat. Dacă îţi vei alege obiectivul, îţi vei simplifica mult viaţa şi vei scăpa de multe probleme. Nu alege uşa în grabă. Dorinţă şi încredere să ai, că uşa se va găsi. Dacă nu eşti sigur de asta, lucrează la asta şi extinde-ţi zona de confort. Renunţă la dorinţa de a atinge obiectivul şi va apărea opţiunea potrivită.Uşa ta este calea care va duce spre obiectivul tău. După ce ai determinat obiectivul, vezi cum poţi atinge acest obiectiv. Din toate oportunităţile, găseşte anume drumul spre uşa ta. Încearcă toate opţiunile. Vezi care din ele îţi este mai aproape de suflet.

Calea ta spre bogăţie este cea care se află în inima ta. Întreabă-ţi sufletul, dar nu raţiunea. Raţiunea este un produs al societăţii, iar societatea se sprijină de pendule. Dacă cei din jur îţi dau sfaturi ca să devii avocat, dar tu nu vrei asta, înseamnă că nu asta este uşa ta şi prin ea nu vei ajunge să fii avocat. Dacă scopul tău este ales corect, uşa ta se va deschide spre multe oportunităţi extraordinare la care nici nu ai visat. Trebuie doar să nu greşeşti în alegerea uşii corecte.

Nu te grăbi. Fă-ţi timp. Fii conştient de motivele pentru acţiunile tale: acţionezi conştient sau te supui mişcării pendulului? Urmăreşte nivelul de importanţă internă şi externă. Reflectează asupra obiectivului şi uşii tale ca şi cum deja le-ai avea. Permite-ţi să faci greşeli şi lasă loc înfrângerii în viaţa ta. pe care să îl supraveghezi. Nu abandona uşa veche, nu arde podurile din urma ta. La un moment dat, sufletul îţi va spune că ai găsit ceea ce ai căutat atâta timp. Dar oricum nu te grăbi. Extinde-ţi zona de confort şi aranjează-ţi gândurile la linia de ţintă până când obiectivul şi uşa ta vor forma un concept clar. Lucrurile bune şi durabile nu se fac în grabă. Când vei sparge stereotipul fals, se va deschide şi uşa. Pentru ca uşa să devină realitate, trebuie să mergi pe linia ţintă a vieţii.

Nu uita că realizarea materială este inertă şi nimic nu se va întâmpla instantaneu. Ai nevoie de răbdare. Dacă răbdare nu ai, înseamnă că prea tare îţi doreşti realizarea obiectivului. Atunci ia-o de la început şi redu importanţa. Ia-o mai încet. Pendulele pot masca ieşirea spre adevărata uşă. Tot ce tu poţi face este important şi preţios. Dacă cineva îţi spune că nu faci nimic decât te îmbraci şi te aranjezi, poate uşa ta duce spre profesia de top. Sau dacă mereu eşti enervat de publicitate, poate că asta nu este o nemulţumire, dar o dorinţă ascunsă de a-ţi arăta abilităţile în acest domeniu? Calitatea ta personală se poate manifesta într-un mod complet neaşteptat. Vei afla asta dacă te vei da la o parte din faţa pendulelor şi îţi vei asculta sufletul.

Dacă eşti pe drumul spre obiectivul ales, dar te-ai săturat de acest drum, pierzi energie, forţă, înseamnă că nu este uşa ta. Ea parcă s-ar deschide în faţa ta, dar în momentul crucial se închide. Înseamnă că mergi prin uşa altcuiva. Fiecare are obiectivul său, calea sa, uşa sa. Alege corect şi totul îţi va reuşi!

Sursa :