Dacă iubește sincer, nu trădează și nu este egoist. Ce comportament are bărbatul, pentru care ești o prioritate

Este firesc să descoperi recunoștința și afecțiunea alături de un bărbat iubitor, este firesc să înțelegi că alături de acest om poți construi o relație frumoasă fără să ai îndoieli, regrete, să suferi sau să lupți de una singură.

Un bărbat iubitor nu are intenții egoiste și manipulatoare, nici nu încearcă să cucerească în mod superficial. Pentru el ești o prioritate, ești femeia care l-a convins să-și deschidă sufletul, să îmbrățișeze cu încredere această poveste de iubire.

Dacă îi pasă cu adevărat, el își asumă pe deplin relația și rolul de partener. Nu vine și pleacă atunci când are chef, nu are un comportament defensiv, nu încearcă să profite de sinceritatea ta. Este mereu aproape, conectat emoțional.

Lasă în urmă interpretările și critica, lasă în urmă dorința de a fi superior, de a demonstra ceva. Alege să ofere siguranță și încredere, să demonstreze că este demn de iubirea ta, să reacționeze corect în fața provocărilor.

Alege să empatizeze cu emoțiile tale, să te susțină în momente importante, nu pentru că îl forțezi să faci asta. Își dorește cu adevărat să reușiți împreună, să vă apropiați sufletele, să te descopere și să îmbrățișeze lumea ta.

Dacă ești importantă pentru el, caută să stea de vorbă cu tine, să înțeleagă ce se ascunde dincolo de aparențe, să vină cu răspunsuri potrivite la întrebări importante. Vrea mai mult decât o aventură trecătoare, vrea să fie omul tău.

Alături de el știi că poți să construiești

Este de fiecare dată implicat, aproape de inima ta, gata să susțină și să te motiveze. Îți vrea binele, fără a se preface sau a căuta anumite avantaje. Înțelegi acest lucru atunci când renunță la tot ce este egoist și nepotrivit pentru o relație sănătoasă.

Refuză să te mintă, să ascundă lucruri importante de tine, să se prefacă sau să interpreteze realitatea. Refuză să poarte măști, să se joace cu sentimentele tale, să te considere doar o variantă de rezervă. Este de fiecare dată sincer și corect.

Dacă ești o prioritate și emoțiile sale sunt sincere, nu aduce frică și nesiguranță între voi, nu îți critică fiecare decizie, nu vrea să-ți impună propriile convingeri. Dimpotrivă, te admiră pentru felul de a fi, este recunoscător pentru iubirea ta.

El te ascultă cu adevărat, vrea să știe care sunt așteptările și dorințele tale, vrea să fii fericită alături de el. Alături de el nu ești nevoită să renunți la propria lume, să lupți pentru o iluzie, să trăiești regrete și dezamăgiri.

Îi pasă atunci când nu te simți bine, îi pasă atunci când treci prin momente mai complicate, reacționează atunci când ai nevoie de el. Nu îți reproșează lucruri inventate, nu te umilește folosind cuvinte urâte. Are un comportament demn de un partener bun și iubitor.

Refuză să trădeze, să anuleze iubirea prin atitudini toxice, să uite de tine. Are grijă de sufletul tău și de lumea ta și este recunoscător pentru fiecare experiență, pentru sinceritate și liniște, pentru nebunie și deschidere,

© De Vorbă cu Tine