Dacă într-o zi îmi vei prezenta femeia de alături pe care o vei ține fericit de mână, nu voi plânge și nici nu voi fi supărată

În ochii tăi e un colț de rai. În ochii tăi aș vrea să mă privesc o viață. În ochii tăi văd cerul senin după o ploaie de vară. Continuă să mă urmărești și să-mi spui ceea ce vreau să aud. Eu orice aș face, te doresc fericit. Iar tu greșești și mă compari cu cineva, care e ca o fantomă ce bântuie în mintea ta nebună. Când tu vrei pe cineva care să te iubească, nici prin gând nu-ți trece câtă dragoste îți pot oferi. Când tu vrei să fii îmbrățișat, brațele mele te așteaptă. Când vrei să fii înțeles, nici nu realizezi cât de mult te pot susține și înțelege. Când vrei să fii alintat, nu conștientizezi că o fac mai bine decât oricine. Când te simți singur, deschide ochii și vei vedea că sunt lângă tine.

Totul pare complicat și fără sens, dar e aiurea să te împotrivești acolo unde există iubire. E greșit să nu accepți dragostea pe care ți-o trimite Dumnezeu în urma rugăciunilor. Spui că-ți cauți sufletul pereche, dar poate te-am găsit. Nu pot să cred că ești atât de puternic încât să-ți controlezi sentimentele sau poate încă ești confuz. Chiar dacă te iubesc în tăcere, tu știi, tu simți asta. Deoarece comportamentul și licărirea din ochi mă dau de gol. Eu nu voi renunța, te voi iubi și mai departe, așa cum ești. Cu bune și rele. Pe tine te las să te gândești, să-i faci un duș rece minții, să gândești corect.

Iar dacă într-o zi îmi vei prezenta femeia de alături pe care o vei ține fericit de mână, nu voi plânge și nici nu voi fi supărată. Deoarece de vei fi tu fericit, voi fi și eu, cu toate că nu m-ai ales pe mine. Sunt oameni pe care îi iubim, dar ei nu ne iubesc și viceversa. Și totuși mai devreme sau mai târziu ne întâlnim jumătatea. Apoi realizăm că mai mare iubire ca aceasta din prezent nu a existat. Iubiți, iubirea este tot.

Cu drag, Mary!