Dacă încă nu ești căsătorită, înseamnă că nu ai nevoie de asta

Cum să te căsătorești? De ce încă nu ai făcut acest pas? – azi toată lumea discută despre asta. Drept răspuns găsești o mulțime de motive. De exemplu:

– Femeia prea mult vrea să se căsătorească, iar asta respinge bărbatul de alături;

– Lucrează mult, nu are timp pentru viața personală;

– Marea parte a timpului o petrece acasă, iar acasă nu poți să cunoști pe nimeni;

– Nimeni nu te va iubi, atât timp cât nu tei vei iubi pe tine însăți.

Dar cunosc multe femei care se iubesc pe sine, arată superb, au grijă de ele, lucrează moderat, nu stau acasă și cu toate astea nu sunt căsătorite. Care este motivul?

Sigur, motive pot fi diferite.

Pentru mine însă există un singur motiv real: ea nu vrea asta! Dacă nu ești căsătorită, înseamnă că nu-ți dorești atât de mult. Dacă ești gata să faci acest pas, atunci asta neapărat se va întâmpla. E lege.

Felul în care trăiești acum te reprezintă, fie că se întâmplă asta la nivel conștient sau inconștient. Motivele manifestate inconștient sunt:

– frica față de responsabilitate;

– lipsa dorinței de a trăi durere;

– în copilărie femeia a trăt separarea de către unul din părinți;

Trebuie să înțelegi un lucru: nu ești cu nimic mai inferioară decât celelalte femei. Pur și simplu nu vrei să te căsătorești la moment. Iar asta se vede în comportamentul femeilor necăsătorite:

– femeia alege inconștient bărbații nepotriviți;

– comportamentul ei nu îndeamnă bărbații spre relații serioase;

– femeia își repetă mereu: „Nu vreau să mă căsătoresc”;

De ce se întâmplă așa? Răspunsul e simplu: pentru că nu vrei altfel. Atunci când vei ori, vei găsi resurse, timp, putere și vei acționa. Asta se va întâmpla doar atunci când vei conștientiza unele lucruri.

Deseori comunic cu femeile la diferite training-uri și remarc ce fac acestea după eveniment. Femeile necăsătorite nu-și schimbă cu nimic deprinderile. Deci, dacă nu-și doresc cu adevărat ceva, nu vor acționa.

Nu trebuie să te învinovățești cu nimic. Atunci când vei recunoaște că nu ești gata pentru o relație serioasă, atunci vei fi capabilă să-ți trăiești viața pe care o ai. Iar când vei fi gata, vei acționa cu toată responsabilitatea.

Trebuie să vezi ce-ți dorești de la relația cu un bărbat. Dacă o faci numai pentru a te salva de la singurătate, nu-ți va reuși. Nu amâna anumite lucruri pentru mai târziu. Decide acum, acționează acum!

 

Sursa :