Dacă încă este căsătorit, ești nimeni pentru el. 6 adevăruri despre cum e să fii amantă

Dragă „cealaltă femeie”, dacă încă este căsătorit, tu nu ești nimic pentru el. La fel ca în situația în care și tu încă ești căsătorită. Dacă în viața lui există o altă femeie, tu nu ești nimic pentru el.

Majoritatea bărbaților căsătoriți nici nu se gândesc să-și înșele soțiile cu alte femei. Ei dorm cu amantele doar pentru a-și crește stima de sine și pentru a se bucura de fructul interzis. Tu pentru un bărbat căsătorit nu ești altceva decât o jucărie distractivă, nimic mai mult.

Dacă ești căsătorită și el petrece timpul cu tine în pat, pentru el ești femeia diferită. Și nici nu ești unică cu care doarme. De ce și-ar schimba soția actuală cu o femeie care își înșală soțul?

El iubește să vii la el și apoi să pleci acasă. Posibil în adâncul sufletului său ar vrea să creadă că el este singurul bărbat cu care tu dormi, dar știe prea bine că nu este așa. Știe că în viața ta mai există altcineva.

Tot ceea ce face, face pentru sine.

Îi place să fie cu tine? Să știi că doar îi provoci plăcere și atât. Îi place să simtă putere asupra ta, să știe că toate lucrurile sunt sub control, că cineva ascultă de el.

El îți răspunde doar când vrea. Astfel, pare să încerce să rămână deschis cu tine ca să-l percepi așa cum vrei. Dar în realitate îi este cam greu să-și amintească ce vorbește cu fiecare amantă.

El mereu găsește motive pentru a nu petrece timpul cu tine. Sau poate să-ți ceară să achiți anumite achiziții. Dacă te-ar respecta, ar găsi timp pentru tine și ar achita el în locul tău. Dar el mai mult preferă să-și petreacă majoritatea timpului cu soția sa și să cheltuie banii cu ea.

El te va înșela. Poate că se va întâmpla un miracol și îl vei putea scoate din familie. Acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă însăși soția îl părăsește. Dar vei greși să crezie că el nu te va înșela niciodată așa cum a făcut-o cu soția.

Dacă ai norocul să întâlnești un bărbat singur, necăsătorit, care nu are o altă femeie în viața și inima lui, atunci nu aștepta. Fă totul să fii fericită cu el. Dacă ai deja aproape de tine un om bun, dar te porți cu el indiferent, își va găsi pe cineva cu care să se simtă împlinit și înțeles.