Dacă în mariajul vostru nu există aceste 8 lucruri, înseamnă că el a luat sfârșit

Intuiția îți spune că în relația voastră ceva nu este în regulă? În acest caz trebuie să ții cont de următoarele semne care indică că ești într-un mariaj toxic. Dacă măcar un singur semn o să îți sune cunoscut, e timpul să schimbi ceva.

Nu există fericire

Tot timpul ești tristă sau plângi? Aceste lucruri se întâmplă mai des decât înainte? Nu ești impulsivă, dar simți că nu mai poți să îți controlezi accesele de furie? Câteodată emoțiile din subconștient devin atât de puternice, că nu mai e posibil să le eviți.

Nu te simți apreciată

Soțul critică tot ce faci sau spui. Te critică mai des decât de obicei? Te simți atacată de el? Dacă simți nevoia de a ieși din această relație, nu ezita.

Nu există adevăr

Îți minți familia sau prietenii despre relația pe care o ai. Este adevărat că nu putem dezvălui totul despre viața noastră, dar nu ar fi corect să spui că totul e bine când în realitate nu e.

Nu există intimitate fizică

Intimitatea fizică este necesară pentru a simți iubire și grijă. Dacă soțul tău refuză să fie aproape de tine, iar tu trebuie să îl convingi pentru a face asta, atunci relația nu are viitor.

Nu ai parte de socializare

Nu petreci timpul cu familia și prietenii și nu mai ții minte când ai făcut-o ultima dată. În trecut îți permiteai să ieși cu prietenele, însă acum preferi serile în fața televizorului. Simți că nimeni nu te înțelege. Relația poate avea acest efect asupra ta. Te simți atât de deprimată, că nu îți mai dorești să faci nimic.

Nu vezi continuitate

Te gândești mai des la opțiunea unei despărțiri, decât a unei remedieri a problemelor. Ideea unei despărțiri te face să te simți eliberată. În viață, când ceva devine de nesuportat, soluția firească este să vrei să fugi.

Nu există bunătate

Simți că relația ta cu soțul este una plină de ură? Simți nevoia să îi destăinui toate frustrările în față?  Vă certați tot mai des și tot mai intens? Dacă nu mai diferențiezi lucrurile bune de cele rele, atunci există un semn de alarmă.

Nu există sentimentul de îndrăgostire

Ții minte când ai fost ultima dată fericită? Dacă, atunci când îl privești pe soț în ochi, simți că el îți este predestinat de soartă, atunci ai un mariaj reușit. Însă, dacă-l privești și nu simți nimic, nu te mai forța să continui relația. Fă un pas în spate și privește imaginea în ansamblu. Mai ai nevoie de acea persoană alături?

Sursa :