Dacă-i spui omului drag că te face să suferi și el nu te ascultă – nu are rost să mergeți mai departe împreună

Un bărbat căruia îi pasă de tine, care se gândește la tine și are sentimente pentru tine, niciodată nu te va răni. Acest bărbat se va urî pe sine de fiecare dată când te va face să plângi și va încerca să te facă să zâmbești, doar ca să fii fericită.

Bărbatul potrivit va dori să devină mai bun.

De dragul tău, de dragul relației voastre. Nu îi va fi frică și va fi gata pentru orice schimbare. Nu se va încăpățâna să facă totul după voia sa. 

Bărbatul potrivit va dori să devină pentru tine cel mai bun partener, cel mai iubitor și cel mai tandru. Iar pentru asta în fiecare zi va lucra asupra sa. Pentru el cea mai mare bucurie este să fie sursa ta de fericire, nu de durere. 

Bărbatul potrivit întotdeauna își va face griji de ceea ce simți și ceea ce gândești. Nu se va enerva că îl suni de multe ori. Sau că uneori reacționezi prea violent la unele lucruri. 

Bărbatul potrivit va ști să își asume responsabilitatea.

El te va asculta și te va înțelege. Va încerca să citească printre rânduri ceea ce tu nu îi spui. El te va întreba dacă te-a jignit cumva sau dacă te-a dezamăgit.

Un bărbat potrivit e cel care merită timpul tău. Puterea ta. Dragostea ta. Care te aude și te înțelege.

Un bărbat potrivit e omul care nu va depune jurăminte false. El nu te va scoate din minți cu comportamentul său. El nu te va face să suferi.

Bărbatul potrivit întotdeauna va căuta să ajungeți la un compromis. Chiar dacă va face greșeli, va încerca să nu le mai repete și se va corecta. 

Bărbatul potrivit mereu va încerca să rezolve problemele, oricât nu ar fi ele de complicate. El nu se va enerva dacă va trebui să depună mai mult efort. Nu va fugi când va vedea că relația voastră necesită mai multă muncă și implicare. 

Pentru bărbatul potrivit, cel mai important lucru este ca tu să fii fericită.

Ca relația voastră să nu se prăbușească. Ca în sufletul tău mereu să fie pace, liniște, împlinire. 

Bărbatul potrivit este cel care vrea ca tu să fii așa cum ești, cea reală. 

Bărbatul potrivit vrea ca ție să nu îți fie frică să te bazezi pe el, indiferent de situație. Care nu va pretinde că totul este în regulă și va fugi de problemele grele și complicate.

E bărbatul care vrea ca și tu să cunoști minunatul sentiment numit Iubire. Și el va face totul pentru asta. Te va face cea mai fericită femeie. Cea mai împlinită mamă. Cea mai puternică soție.

Dacă trăiești cu un bărbat căruia nu îi pasă de tine, care nu te aude, nu te ascultă, nu te înțelege și nu te susține, pleacă. Nu mergeți pe același drum. Lasă să între în inima ta doar pe cel care te merită cu adevărat.