fb

Dacă găsești aceste aplicații în telefonul partenerului tău, cel mai probabil te înșală

Se întâmplă ca omul de lângă tine să te înșele și tu să nu-ți dai seama: nu ai reușit să vezi acel e-mail, apel sau mesaj care să-l dea de gol.

Există însă aplicații secrete pe care cei care înșală le folosesc pentru a ascunde fotografii, mesaje și apeluri.

Iată câteva dintre ele:

Private Photo

Dacă ai verifica telefonul său, bănuindu-l că te înșală, ți-ai da seama să-i deschizi calculatorul? Cel mai probabil că nu. Iconița aplicației Private Photo arată ca un calculator, dar abia după ce introduci parola găsești fotografii ascunse, care nu se regăsesc în spațiul de stocare general.

Tiger Text

Deși aplicația Tiger Text este una de business, cei care înșală o folosesc pentru scopuri ascunse. Aplicația permite să ascuzi mesajele și apelurile care-ți vin din partea cuiva.

Atunci când respectiva persoană încearcă să te sune, aplicația îi trimite un răspuns cu „Abonatul nu poate răspunde la apelul dumneavoastră”.

Nosy Trap

E o aplicație cu o destinație inversă. Dacă vrei să verifici cine-ți umblă în telefon, această aplicație te poate ajuta. O conectezi atunci când lași telefonul fără supraveghere, iar dacă cineva încearcă să-l folosească – aplicația îi face imediat o fotografie.

Fox Private Message

Dacă ai remarcat că partenerul își scutură deseori telefonul, e timpul să-ți dea de bănuit. El ar putea să folosească aplicația Fox Private Message, care șterge mesajele atunci când telefonul este scuturat.

Advertisement

Mai mult decât atât, după ce bifezi numărul unui contact drept privat, orice mesaj din partea lui vine direct în aplicație și nu în mesajele comune.

Însă, dincolo de existența sau lipsa unor aplicații în telefonul său, pentru a elimina orice urmă de bănuială și tentativă de a-ți verifica partenerul, comunică cu acesta. Încercați să rămâneți conectați, să nu păstrați secrete unui față de celălalt și să lăsați emoțiile sincere să vă apropie. 

Source :

moimozg