Dacă găsești aceste aplicații în telefonul partenerului tău, cel mai probabil te înșală

Se întâmplă ca omul de lângă tine să te înșele și tu habar nu ai despre asta. Nu ai găsit nimis suspect, nu ai cum să-l acuzi din nimic.

Există însă diferite aplicații secrete, pe care cei care au intenția să înșele sau care deja au înșelat le folosesc pentru a ascunde fotografii, mesaje și apeluri.

Iată câteva dintre ele:

Private Photo

Bănuind că te înșală, ai verificat telefonul său, dar ai făcut același lucru și cu laptop-ul? Iconița aplicației Private Photo arată ca un calculator, dar e suficient să introduci parola și poți descoperi fotografii ascunse.

Tiger Text

Deși s-ar părea că aplicația Tiger Text este una de business, cei care înșală o folosesc pentru alte scopuri. Aplicația permite să ascuzi mesajele și apelurile care vin din partea cuiva.

Atunci când respectiva persoană încearcă să te sune, aplicația îi trimite un răspuns cu „Abonatul nu poate răspunde la apelul dumneavoastră”.

Nosy Trap

E o aplicație cu o destinație inversă. Dacă vrei să verifici cine-ți umblă în telefon, această aplicație te poate ajuta. O conectezi atunci când lași telefonul fără supraveghere, iar dacă cineva încearcă să-l folosească: aplicația îi face imediat o fotografie.

Fox Private Message

Dacă ai remarcat că partenerul își scutură deseori telefonul, e timpul să-ți dea de bănuit. El ar putea să folosească aplicația Fox Private Message, care șterge mesajele atunci când telefonul este scuturat.

După ce bifezi numărul unui contact drept privat, orice mesaj din partea lui vine direct în aplicație și nu în mesajele comune.

Însă, dincolo de existența sau lipsa unor aplicații în telefonul său, pentru a elimina orice urmă de bănuială și tentativă de a-ți verifica partenerul, comunică cu acesta. Încercați să rămâneți conectați, să nu păstrați secrete unui față de celălalt și să lăsați emoțiile sincere să vă apropie. 

Sursa :