Dacă femeia nu este fericită într-o relaţie, atunci ea distruge bărbatul!

Când nu te simţi fericită alături de bărbatul tău, atunci îl distrugi. Iar bărbatul va fi bucuros că are pe seama cui lăsa responsabilitatea pentru viaţa sa. Mai devreme sau mai târziu, el va pleca. Dacă va reuşi… Poate şi îşi va găsi alinarea în alcool, sau în muncă, sau într-o nouă iubită. Fuga lui nu va fi anume de la tine, dar de la rezolvarea problemelor. Anume aşa fac persoanele normale infantile. Caută un profesor rău, doar ca să aibă motiv să plece de la lecţii. Este o mişcare tare inventivă. 

Persoana care vrea de la viaţă fericire şi bucurii, nu va accepta ca cineva să îi dicteze soarta. Iar tu, ca femeie, dacă vrei să iubeşti, dar nu să distrugi, nu cere nimic în plus de la persoana iubită. Intuitiv apreciază potenţialul bărbatului şi fii pentru el impulsul pentru dezvoltare. 

Dacă bărbatul nu are intenţia fermă de a se adapta relaţiei pe care o are, îşi cere drepturile cu mare rigoare. Dacă vezi că îţi promite munţii şi marea, ai grijă. Persoana care oferă multe, cere multe. Verifică mai des ce primeşti şi ce aşteptări au alţii de la tine. Dacă este sau nu fericire şi bucurie în acea relaţie.

Afirmații ca „dacă vrea să te facă să te schimbi, înseamnă că nu te iubeşte” este doar o eschivare de la responsabilităţi într-o relaţie.  Transformăm totul după noi. Şi acest lucru e minunat şi necesar, pentru că toate acestea ne vorbesc despre faptul că facem totul ca să avem grijă de noi. 

Încă un moment important este cât de tare vrea o persoană să rămână într-o relaţie şi care sunt abilităţile şi limitele personale. Aici oamenii fie se potrivesc, fie nu. Alegi: fie suferi, fie eşti fericită. 

Tu, ca femeie, trebuie doar să înţelegi că sunt diferite plăceri. Dragostea înseamnă egalitate, afecţiune şi respect, iar dependența este luptă şi concurenţă. Dacă gândeşti că şi alte cupluri suferă, dar se prefac că totul este în regulă, atunci este cu adevărat dificil.

Trebuie să ştii că succesul în toate înseamnă un echilibru de tandreţe, disciplină şi dragoste, respectarea regulilor şi respectul reciproc. Mai este un moment important: trebuie să înveţi să pierzi. Să pleci. Corect, dar nu lăsând în urmă urme murdare. Totul se bazează pe adevăr.

Dacă nu te vei minţi pe tine însăţi, atunci şi oamenii de lângă tine vor fi cei care te vor înţelege. Dacă vei continua să menţii o relaţie fără a ţine cont de condiţii, mai devreme sau mai târziu ea se va sfârși.

Fii tu însăți. Fii corectă cu cel de lângă tine. Iubeşte sincer.

Sursa :