Dacă faci aceste șapte lucruri, nu te mira că ești singură

O viață de femeie singură. Poți să faci tot ce-ți dorești, dar în același timp atât de mult ți-ai dori pe cineva.

Prietenii sunt în relații, iar tu te întrebi: ce nu fac bine? Există și un răspuns. Dacă faci aceste șapte lucruri, nu te mira că ești singură.

1. Dai impresia că ești o femeie greu accesibilă

Sigur, trebuie să ai standartele tale. Atunci când te dezamăgești în dragoste, aceste standarte cresc. Dar dacă vrei să te îndrăgostești din nou, nu fă imposibilă încercarea cuiva de a se apropia de tine.

2. Aștepți pe cineva care nu există

Dacă aștepți un prinț, scuză-mă, dar el nu există. Nici Superman nu există. Bărbatul visurilor tale este doar un vis. În loc să aștepți un bărbat ideal, privește către cei cu neajunsuri și alege dintre ei un bărbat care să te merite cu adevărat.

3. Te subapreciezi constant

Din păcate, prea multe femei se gândesc că ele sunt cele care trebuie să se schimbe, ca un bărbat să se îndrăgostească. Dacă și tu crezi așa, greșești. Dragostea este diferită. Dacă crezi că nu ești bună pentru nimeni, ceilalți vor gândi la fel. Problema nu este în exteriorul tău, dar în autoaprecierea ta. Adevărata dragoste va veni și te va accepte așa cum ești.

4. Eviți noi cunoștințe

E mai simplu să vii acasă, să te arunci pe canapea și să privești o telenovelă, decât să ieși cu prietenii. Iată și motivul singurătății tale – pur și simplu nu-ți creezi motive să cunoști pe cineva.

5. Ești prea orientată pe carieră

E și bine, și rău. Sigur, trebuie să ai și viața personală, să ai realizări de care să te mândrești, dar prea mult serviciu în viața ta va pune pe planul doi sau chiar va elimina viața personală. Încearcă să păstrezi un echilibru între ele.

6. Ai o percepție greșită despre fericire

Nu spune că vei fi fericită doar atunci când vei întâlni un bărbat, pentru că greșești. Fericirea poți să o găsești printre prieteni, acasă, în hobby-urile tale, nu doar în dragoste. Singurătatea nu te împiedică să fii fericită.

7. Îți este teamă de viitor

Nu vrei să recunoști, dar probabil îți este teamă de o relație adevărată. Înseamnă responsabilitate, pierderea unei părți din libertate, pe care nu ești gata să o jertfești. Dar o viață în doi înseamnă mult mai mult decât atât.

Fii tu, trăiește viața cu intensitate și lasă-te purtată de magia dragostei. 

Sursa :