Dacă faci aceste lucruri în mod regulat, înseamnă că „gândești” doar cu inima!

Gândul la despărțire „te distruge” spiritual

Nu simți o schimbare calitativă în tine după ce ai depășit o relație toxică. Nu ești satisfăcută de faptul că ai găsit putere lăuntrică de a te detașa de ceva nesănătos psihologic și de a câștiga o experiență de valoare. Tot ce faci este să te gândești la cât de mult ai vrea să-l îmbrățișezi în acest moment și cât de mult suferi.

Nu-ți poți explica de ce ești atrasă de anumite persoane

Aici nu e vorba de carisma, zâmbetul sau inteligența lor. Totul e despre o senzație de fericire inexplicabilă care-ți bântuie sufletul în cele mai stranii circumstanțe.

Ești obsedată de ideea iubirii

Adori tot ce e legat de manifestări romantice, afecțiuni, dulcegării, clișee, etc. Cauți această senzație peste tot: în filme, cărți, cupluri îndrăgostite care merg pe stradă. Ești cu adevărat dependentă de acest sentiment.

Te confesezi prea mult despre lucruri personale

Te prinzi la ideea că nu reușești bine să-ți faci un amic nou, încât deja i-ai spus despre toate lucrurile care îți mistuie sufletul. Nu te poți abține să vorbești. Apoi, când rămâi singură, ai o senzație proastă.

Ai o intuiție dezvoltată

Se întâmplă foarte des ca toate presupunerile tale să se îndeplinească. Și nu îți dai seama prin ce modalitate magică au loc toate aceste lucruri stranii.

Plângi exagerat de mult

Ai devenit mult prea sensibilă. Acum te întristează orice citat de pe internet, orice film romantic și orice noutate primită, indiferent dacă e plăcută sau nu.

E bine să simți cu inima, așa cum e potrivit să gândești rațional atunci când iei decizii importante. Ai grijă să păstrezi echilibrul în toate. 

Sursa :