Dacă faci aceste 5 lucruri, nu te mira că bărbații încearcă să profite de tine. Evită-le imediat!

Dacă se întâmplă să fii rănită de fiecare bărbat din viața ta și nu-ți dai seama de ce, atunci există posibilitatea că faci ceva greșit. Încearcă să-ți regăsești trăsăturile comportamentale în cadrul acestor indicii și să depășești maniera ta tradițională de abordare a lucrurilor.

1. Ești prea grijulie

Firește că bunătatea și blândețea ta sunt niște trăsături incredibile, pentru păstrarea cărora trebuie să lupți din greu cu tine însăți și cu întregul univers. Dar există persoane care nu-și dau seama de faptul că grija ta trebuie meritată.

De aceea, nu fi exagerat de drăguță cu oamenii care nu merită această latură frumoasă a ta.

2. Ești mult prea receptivă

El îți sună, tu răspunzi imediat. El îți scrie, tu lași toate celelalte activități și îi scrii înapoi momentan. În acest fel, îi arăți cât de accesibilă ești pentru el – poate primi orice își dorește de la tine în orice moment.

Nu fi așa. Prețuiește-ți propria personalitate. Nu fi inferioară altcuiva.

3. Îi ignori trecutul

Dacă el și-a înșelat toate fostele de atâtea ori, atunci de ce nu ar face același lucru și cu tine? Nu-ți pare cam naiv să crezi contrariul?

4. Arăți desperată în ochii lui

Îți dorești extrem de mult să găsești partenerul perfect. Ți-o dorești atât de mult, încât nici nu-ți dai seama cât de vizibile sunt intențiile tale, privite fiind din perspectivă.

Îi dăruiești tot ce ai mai frumos. Îi confesezi toate durerile și amintirile tale. Ai încredere în el. Toate acestea fără ca el să-ți demonstreze ce simte față de tine.

5. Te joci în jocuri

Dacă nu te comporți corect față de bărbați, ei vor simți imediat intențiile tale de a te juca cu ei sau pur și simplu de a-i folosi. De aceea, dacă cauți un partener pentru o relație îndelungată și sănătoasă, atunci ai grijă de imaginea ta în ochii lui.

Sursa :