Dacă faci aceste 5 lucruri în relație, el nu te va uita niciodată

Vrei să găsești omul tău, acel bărbat iubitor și drag alături de care poți să construiești o lume a voastră. Vrei să aibă rost, să înțelegi că nu te va trăda niciodată, nu se va folosi de tine și nu va căuta să te judece, să te mintă.

Sunt lucruri care pot apropia un bărbat demn și bun, un suflet de om empatic și înțelegător. Contează intențiile tale sincere, contează atitudinea ta, felul de a fi, energia și pasiunea, curajul de a merge cu demnitate prin viață.

Vrei să-l cunoști cu adevărat, îl accepți așa cum este. Poți să vii alături cu multe pretenții, să crezi că este dator cu ceva, este obligat să te facă fericită. Sau poți să îmbrățișezi felul său de a fi, să descoperi lumea lui și să te îndrăgostești de ea.

Firește, este important să merite încrederea ta, să fie acel bărbat matur emoțional și echilibrat. Dar atunci când ai toate motivele să iubești și să trăiești omul, caută să nu joci roluri, să nu-i trădezi încrederea, să vrei să cunoști povestea lui.

Stai de vorbă cu el, despre toate lucrurile importante. Poți să te folosești de tăcere, sau să impui propriile tale gânduri. Poți să-l forțezi să se retragă în lumea lui, să nu mai vrea nimic de la relație. Sau poți să-l asculți și să-l înțelegi cu adevărat.

Va fi recunoscător pentru empatia și sinceritatea ta, își va putea deschide sufletul și îți va vorbi despre lucruri ascunse în inimă. Va ști că nu ai interese ascunse, nu vrei să profiți de slăbiciunile lui, îți pasă.

Îl iubești din toată inima

Poți să ai atât de multe frici, să te limitezi la o relație superficială, la cuvinte care se repetă și nu au valoare. Poți să judeci și să interpretezi fiecare gest, uitând de acea conexiune emoțională, stabilind anumite limite toxice.

Dar poți pur și simplu să iubești acest om, să vrei atât de mult să reușiți împreună, să oferi tot ce ai mai bun. Atât timp cât îți demonstrează că este demn de iubirea ta, nu denaturezi realitatea, nu te prefaci și nu fugi la prima problemă.

Îl motivezi și îl inspiri atât de mult. El admiră felul tău de a fi, energia ta, curajul cu care mergi prin viață, pasiunea cu care îți urmezi visurile. Este recunoscător pentru tot ceea ce faci în relație, pentru planuri comune și emoții sincere.

Îl provoci să vrea mai mult de la această viață, să demonstreze, să lupte pentru voi. Îl motivezi să caute soluții, să-și asume pe deplin rolul de partener, să riște, să vrea să te cucerească în fiecare zi, să te provoace la rândul său.

Trăiești viața, experiențele, omul. Poți să anulezi orice intenție, să abordezi în mod pesimist fiecare provocare, să ai o atitudine negativă față de prezent și de viitor. Poți să te retragi în propria lume, să lași lucrurile frumoase să treacă pe alături.

Dar atunci când găsești drum către inima lui, când vii cu entuziasm și sinceritate, când aduci căldură și înțelegere, când îți pasă cu adevărat, când accepți să trăiești momentul de acum, să te bucuri în doi de fiecare experiență, cucerești sufletul lui pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine