Dacă ești respins, pur și simplu acceptă acest lucru

viata-prioritate

Eliberează-te! Persoana care se teme cu adevărat să te piardă va merge la orice gen de compromis și va rezista tuturor neajunsurilor tale, la fel ca tine.

Mereu ai încercat să păstrezi relații frumoase cu oamenii. Urăști să te desparți de cei cu care ai petrecut momente frumoase. Ți-e teamă că cel drag va deveni un străin pentru tine. Doar că nu este doar problema ta și nu doar tu trebuie să lupți pentru a menține o relație.

Nu trebuie să fii singura persoană în mâinile căreia să fie soarta ambilor. Nici nu trebuie să dai vina pe sine pentru faptul că a trebuit să depui mai mult efort sau să te comporți altfel. Cel care nu va vrea să te piardă va face multe compromisuri de dragul relației voastre.

Este greu să accepți că cineva care îți este drag nu se teme să te piardă sau vrea el însuși să distrugă relația. Chiar vrei să fii cu cineva care distruge relația? Chiar vrei să fii cu cineva care doar te umilește și îți face rău în mod constant?

Pierderea unei astfel de persoane nu este deloc o pierdere.

Dimpotrivă, vei putea să dezvolți o mai mare stimă și iubire de sine. Vei reuși să faci loc în viața ta acelor oameni care să aducă bucurie, stabilitate, dragoste în viața ta.

Vei înțelege că persoanele care au dat cu piciorul relației voastre nu sunt de neînlocuit. Pur și simplu îți va părea rău cât ai investit în această relație. Îți va părea rău doar pentru că prea repede ai crezut în așa persoane. Acum nu mai poți fi pregătită să accepți consecințele propriilor decizii.

Nu mai vrei să te simți naivă.

Dar ține minte: fiecare greșeală este o lecție și dacă o înveți mai bine, data viitoare nu vei mai greși așa. Dar nu mai oferi timp și energie persoanelor care te umilesc și resping tot ce a fost bine și frumos.

Lasă în urma ta asemenea persoane. Acceptă că le nu mai fac parte din viața ta și că acum este loc pentru alte persoane care să te facă fericită.