Dacă eşti o femeie cu inimă mare, niciodată nu-ţi cere scuze pentru dragostea ta

Oamenii buni adesea simt supărare şi chiar durere atunci când alţii nu observă salutul, zâmbetele, faptele lor amabile. Nu lăsa această atitudine să te facă să crezi că trebuie să te schimbi.

Dacă eşti o persoană grijulie şi amabilă, care face lucruri bune, nu înceta să fii unică doar pentru că unii oameni din jurul tău nu sunt capabili să aprecieze bunătatea din interiorul tău.

O astfel de reacţie este problema lor și nu a ta.

Nu te schimba! Cei care nu te înţeleg trebuie să se schimbe şi să lucreze asupra lor. 

Eşti o persoană cu inima mare, care iubeşte sincer şi profund. Meriţi să ai lângă tine o persoană cu aceeaşi inimă mare ca a ta. Eşti demnă de dragoste cinstită şi puternică.

Lăsă să între în inima şi viața ta acea persoană care te va iubi şi te va aprecia fiecare parte din tine. Meriţi pe cineva care nu se va teme de iubire. Care nu te va dezamăgi şi nu îţi va frânge inima. 

Ai obosit să fii tu persoana cea bună.

Cea care oferă tuturor a doua şansă şi aşteaptă schimbări de la persoanele dragi. Nimeni nu are dreptul să îţi interzică să fii tu însăţi. Înţelege că nu este vina ta că cineva nu este pregătit să îţi accepte dragostea şi să devină partenerul de încredere pe care ţi-l doreşti lângă tine. 

Poţi fi blândă, iubitoare, puternică şi încrezătoare în forţele proprii. Nu îţi este frică să lupţi până la capăt pentru dragostea care trăieşte în inima ta. Apreciezi capacitatea de a experimenta sentimente puternice şi nu laşi pe nimeni să te convingă că inima ta mare şi bună este un semn de slăbiciune. 

Ştii că poţi scrie propria poveste de dragoste, cu tot ce este în ea: iubire şi durere. Ai înţeles că orice relaţie te-a învăţat să te iubeşti mai mult pe sine şi ţi-a permis să creşti emoţional.

Crezi în iubire şi nimic din această lume nu te poate face să renunţi.

Îţi place să ai sentimente puternice şi crezi cu tărie: capacitatea de a iubi te va duce, într-un final, la persoana care îţi este destinată, care îţi va face inima să bată mai repede.

Eşti mereu sinceră şi meriţi să ai lângă tine o persoană care să nu se teamă să te iubească. Nu trebuie să îţi ceri iertare în faţa nimănui că iubeşti sincer şi ai sentimente curate şi profunde.

Nu înceta să fii o persoană corectă şi bună. Nu te schimba pentru cineva care nu apreciază acest lucru.

Continuă să fii tu însăţi mereu.

Sursa :