Dacă ești alături de un bărbat și nu te simți fericită, iubită și dorită, atunci fă tot posibilul să nu mai fii alături de așa bărbat

Ești femeie, ai valori și demnitate. Te respecți și știi ce reprezinți. Știi ce să oferi, dar și ce să aștepți de la omul de alături, ca să fiți fericiți. Iubești total atunci când iubești și nu rămâi nici o secundă în plus, atunci când cineva nu te vrea în viața lui. Vrei dragoste și oferi dragoste. Înțelegi că bărbatul de alături este mai mult decât o sursă de siguranță. Dacă ești împlinită alături de el, îi răspunzi cu și mai multă încredere și devotament. Și dacă e un profitor, îl lași să zacă în propria rușine. Pentru că sunt bărbați lângă care te simți fericită și bărbați lângă care ești nefericită și întotdeauna va trebui să alegi.

E simplu. Dacă ești cu un bărbat bun, corect și iubitor, nu ai nici un motiv să pleci. Și dacă ești cu un bărbat indiferent, care așteaptă de la tine să te implici, ai toate motivele din lume să pleci. Și atunci trebuie să pleci. Altfel transformi relația, dacă o mai poți numi relație, într-o luptă continuă cu un singur învingător. Fii corectă îm primul rând cu tine și recunoaște atunci când ești nefericită. Pentru că nu o faci pentru alții, ci pentru tine.

Debarasează-te de tot ce îți provoacă durere și păstreaz ătot ce te face să mulțumești. Apoi lasă iubirea să-și spună cuvântul. Doar așa vei reuși să treci dincolo de plăceri trăite pe minut și să te apropii de sufletul unui bărbat care s-ar implica total alături de tine. Atunci ai avea cum să-ți construiești povestea vieți tale, fără a implica doze de suferință și regrete. În rest, fii sigură că viața și nebunia dragostei le pune pe toate la locul lor și bărbații care nu te-au prețuit și te-au trădat își vor avea lecția lor. Tu lasă-te iubită, lasă-te dorită de un bărbat bun, corect, iubitor.

Dacă ești alături de un bărbat și nu te simți fericită, iubită și dorită, atunci fă tot posibilul să nu mai fii alături de așa bărbat!