Dacă el vrea în taină să vă despărțiți, va face aceste patru lucruri

Te-ai întâlnit vreodată cu cineva, care să vrea să se despartă de tine? Dar, în loc să-ți spună direct despre asta, are un comportament atât de urât, încât ești nevoită să-l părăsești tu.

Unul din foștii mei a procedat așa. A încetat să mă invite la întâlniri. A început să vină târziu acasă. A încetat să-mi răspundă la mesaje. Avea un comportament de idiot, atunci când era acasă.

Într-un sfârșit, am fost nevoită să-l părăsesc, deși sunt sigură că a făcut-o intenționat. M-a forțat să fiu eu cea care se retrage. Sincer vorbind, există semne că partenerul tău vrea în taină să se despartă de tine, dar nu este decis să-ți spună. Iată care sunt ele:

1. El caută susținere emoțională la alți oameni

Dacă partenerul vrea să pună punct relației, el va începe totul cu trădare emoțională, sau cel puțin va începe să-și construiască o viață personală, independent de tine.

El va căuta susținere la alți oameni, de parcă ar pregăti reren pentru o eventuală despărțire. Acești oameni pot fi noi prieteni, alături de care se simte bine.

2. Va începe să împartă lucrurile comune

Dacă sunteți într-o relație de lungă durată, despărțirea va presupune ceva mai zgomotos. Atunci când omul a decis pentru sine că vrea să se despartă, el începe să se pregătească pentru asta, inclusiv să-ți propună să împărțiți lucruri comune.

3. Pentru el nu mai ești „+1”

El a încetat să te invite la evenimente, alături de prieteni, cum o făcea de obicei. Conștient sau nu, partenerul începe să se îndepărteze până la despărțirea propriu zisă. El vrea ca toți cei care-l cunosc să-l știe drept burlac.

4. El sabotează relația

Poate să găsească problema acolo unde nu este. El caută motive să pună capăt relației. El poate ignora planurile voastre comune.

Atunci când nu vrea să fie în relație, dar nu are curajul să-ți spună despre asta, el transformă lucrurile mărunte în adevărate tragedii. E un gest de lașitate, dar asta îl reprezintă.

Dacă ai remarcat un asemenea comportament la partenerul tău, fă primul pas: discută cu el despre asta. Nu risca să pierzi timpul pe presupuneri sau relații eșuate.