Dacă el va dori acest lucru, mereu va fi alături, indiferent de orice

Nu trebuie să uiți niciodată că, atunci când o persoană este interesată de tine, nu o va opri nici distanța mare dintre voi, nici timpul limitat. Mereu va găsi timp și pentru tine. Iar dacă nu este așa, atunci trebuie să pui capăt acestei relații fără ezitare.

Nu te îndrăgosti de ochii frumoși care te mint în față. Nu te bucura atunci când te sună, când el ar trebui să fie cel bucuros că îi răspunzi la apel.

Nu fi tristă atunci când nu te sună, deși știi sigur că a fost online toată noaptea. Nu face concesii dacă el mereu îți încalcă interesele.

Nu aștepta apelul lui în toiul nopții, iar dimineața te trezești obosită și nemulțumită. Nu spera la nimic mai mult dacă din primele clipe ai simțit că nu este alături de tine cu tot sufletul.

Nu îți fă iluzii deșarte, ca mai apoi să suferi. Nu îi ierta toate cuvintele urâte pe care le-a spus la adresa ta. Nu căuta să faci o familie cu el dacă îl vezi atât de indiferent cu tine, crezând că poate să va schimba.

Nu aștepta în zadar să îți spună că te iubește dacă nu manifestă sentimente evidente față de tine. Nu îi scrie tu de fiecare dată.
Nu îl suna întruna dacă vezi că el nu te sună niciodată.

Cel care are nevoie de tine te va suna

Cel care are nevoie de tine te va căuta și se va interesa de tine. Cel care are nevoie de tine nu te va minți niciodată.

Cel care are nevoie de tine va fi mereu acolo și îți va fi sprijin mereu. Cel care are nevoie de tine îți va spune cele mai frumoase cuvinte. Cel care are nevoie de tine îți va demonstra iubirea lui.

Cel care are nevoie de tine te va face să te simți cea mai importantă. Fii mândră de cine ești! Fii tu însăți în orice circumstanțe! Fii puternică! Fii fericită!