Dacă el nu poate să se decidă, decide tu pentru el

Bărbatul care nu-ți știe valoarea, nu e demn de tine. Majoritatea femeilor au un iubit indecis. Nu știe dacă vrea sau nu o relație cu tine. Acest lucru doare. Te face să te întrebi ce-ți lipsește. De regulă, nehotărârea lui te obligă să lupți pentru el.

E dificil cu bărbatul indecis, pentru că mereu încerci să-i demonstrezi că ești cea mai bună, pe când el e cel care ar trebui să observe frumosul din tine. Și asta doare. Doare când știi că pentru el ești doar o alegere, iar el pentru tine – o prioritate. Te doare pentru simplu fapt că nu ești respectată și te lasă să aștepți.

Atunci când un bărbat te tratează ca pe o opțiune, te simți subestimată și obligată să lupți pentru el de parcă ar fi un trofeu pe care trebuie să-l câștigi. Trebuie să concurezi pentru atenția sa, pentru că este unicul mod de a-ți confirma valoarea în ochii lui.

Cel care nu te respectă, nu te merită. Iar dacă el nu poate lua o decizie – nu știe să te aprecieze. Dacă te iubește, nu va avea îndoieli. Atât timp cât el nu se poate decide, tu nu poți câștiga. Te va duce de nas câteva săptămâni, luni, ani și până la urmă o va alege pe cealaltă, iar timpul tău va fi pierdut.

Te poate alege și pe tine, dar te vei simți jignită, deoarece a trebuit să-l câștigi sau te vei gândi că nu a avut o altă opțiune. Este ceea ce vrei?

Nu-l poți obliga să ia o decizie. Crede-mă, am încercat. Toate tacticile pe care le-ai putea pune în aplicare nu reprezintă o soluție, nu e ceea ce-ți dorești. Se va sfârși cu durere și regrete. Cea mai bună decizie pe care o poți lua e să te ridici și să pleci.

Uneori e mai corect să decizi tu pentru el, deoarece nu e suficient de inteligent să te vadă ca pe cea mai bună versiune pe care o poate avea.

Sursa: soulpost.ru