Dacă el nu face acest lucru în relaţia cu mama sa, atunci nu te va respecta nici pe tine

Cel mai puternic legământ din lume este cel dintre mama și copilul ei.

Prima impresie despre imaginea femeii, a iubirii și respectului față de ea, apare datorită mamei.

Modul în care o mamă comunică cu fiul ei îl influențează esential în relațiile ulterioare cu femeile. Tot atunci se creează atitudinea copilului față de genul feminin la general.

Însă cum putem depista ce fel de educație are un bărbat și cum se va manifesta în raport cu noi?

Totul este mai simplu decât pare. Atunci când îl urmărești în relația cu propria sa mamă îți poți da seama despre valorile pe care le nutrește.

Dacă bărbatul a crescut și s-a format într-o ambianță primitoare, în care mereu a avut parte de atenție și grijă, el va deveni un soț și un tată grijuliu la rândul lui.

Dacă pe lângă asta, dacă băiatul a avut relații calde, chiar de prietenie cu mama sa, acest lucru dovedește faptul că el este predispus spre o relație durabilă și puternică alături de femeia aleasă.

Un bărbat care își respectă propria mamă, respectă femeile în general. El apreciază fidelitatea și dragostea genuină.

Dacă, pe de altă parte, bărbatul tău nu a avut parte de cea mai strânsă legătură cu mama sa, el nu va fi obișnuit cu căldura și afecțiunea feminină.

Asta, nici într-un caz, nu îl face insensibil sau indiferent. El poate fi respectuos cu oamenii din jur, însă ezită contactul apropiat. El mereu va căuta scuze și motive pentru a evita relațiile romantice.

Acest lucru se datorează fricii și faptului că el nu este obișnuit cu atașamentul și tandrețea manifestate la adresa lui.

Așadar, dacă ai făcut cunoștință cu un bărbat ce nu se bucură de o legătură afectuoasă cu mama sa, fii pregătită că relația voastră poate întâmpina multe dificultăți.

Un caz mai radical este atunci când bărbatul nu își respectă deloc mama. Acest fapt, cel mai curând, se datorează unei traume psihologice din copilărie. Alături de un astfel de partener o sa ai de îndurat lipsă de respect și răceală.

Acest bărbat este toxic pentru că a crescut într-un mediu toxic. Durerea și inferiorizarea îi sunt indispensabile.

Sursa :