fb

Dacă EL face aceste 8 lucruri, ai câștigat Jackpot-ul în dragoste!

Toți suntem diferiți și toți ne construim caracterul sub influența oamenilor din jur și a anumitor situații. Dar sunt câteva trăsături pozitive, specifice oamenilor buni, în acest caz bărbaților care tind la titlul de „ideal”.

Deși pare aparent banală exprimarea, totuși fii sigură: dacă partenerul tău face aceste lucruri, să știi că ai câștigat Jackpot-ul în dragoste. Sau, și mai simplu, vei fi cu adevărat fericită.

1.Nu te jignește.

Sunt 3 feluri de jignire: emoțională, fizică și psihică. Toate au un sigur scop: să distrugă pe celălalt. Un bărbat bun recunoaște că încrederea și valorile sale vin de la sine însuși și nu de la tentativa de a înjosi pe cineva drag.

2. Nu te minte.

Un bărbat potrivit și înțelept nu minte într-o relație. Minciuna înseamnă distrugerea promisiunilor oferite celui pe care îl iubești. Și atunci, oare merită să mergi mai departe?

3. Nu înjosește pe nimeni.

Simbolul încrederii în sine e determinat și de intenția de a susține pe cei dragi. Un bărbat care se respectă pe sine și respectă pe cei din jur nu va înjosi niciodată. Dimpotrivă, va încerca să intervină în momente potrivite.

4. Îți amintește de propriile tale valori.

Un bărbat potrivit căruia îi pasă de partener niciodată nu-i va permite acestuia să uite cât este de valoros. El mereu mizează pe faptul că într-o relație nu este important doar să primești, dar și să oferi. Comunicarea deschisă elimină neîncrederea.

5. Nu evită problemele.

Un bărbat potrivit înțelege că nicio problemă nu poate fi rezolvată, până când nu discuți cu respectiva persoană față în față. Încercarea de a elimina greutățile doar complică lucrurile.

6. Încearcă să evite conflictele.

Un bărbat potrivit nu caută și nu creează conflicte. Fie un necunoscut în bar, un trecător sau un oarecare, el nu încearcă să demonstreze câtă dreptate are.

7. Mereu este gata să ofere o mână de ajutor.

Când vine vorba de a ajuta alți oameni, el nu pleacă pe ușa din spate. Intervine în momente grele, încearcă să explice, să susțină, să pună umărul. Și prin asta își arată bunătatea.

8. Îi respectă pe toți.

E o simplă regulă, pe care mulți o ignoră. Un bărbat potrivit și bun nu va încerca să se remarce prin vulgaritate și aere de superioritate. Va respecta toată lumea demnă de respect.

Dincolo de toate, cel mai important este să simți acea emoție unică, puternică, de suflet, față de omul tău. Și atunci toate lucrurile și toate gândurile se vor potrivi!

Source :

davichto