Dacă el face aceste lucruri, fii sigură: nu are grijă, nu te iubește, doar se joacă cu tine

Ne-am întâlnit toate cu asemenea băieți. Știi acel moment, când îți place de el la nebunie, faci orice doar ca să fiți împreună, dar niciodată nu simți că și el ar vrea asta cu adevărat.

Știi ceva? Dacă îți pare că el nu se implică pentru că nu vrea asta cu adevărat, cel mai probabil așa și este.

Fii sinceră: știi deja instinctiv când placi unui băiat și când nu. Găsești un milion de motive, încercând să te convingi că acțiunile lui au în spate un argument sigur, deși simți care este realitatea.

Atunci când un bărbat pur și simplu se joacă cu tine, el nu se va forța foarte mult, te va păstra doar ca o variantă de rezervă. Iată câteva semne:

1. Îți scrie doar când vrea să se culce cu tine

Dacă mesajele vin după 10 seara, cu intenția de a merge la el, deja știi ce vrea. Probabil chiar a fost înaintea ta cu altcineva…

2. Nu  știi cine sunt prietenii lui

Este posibil să întâlnești întâmplător pe unul din prietenii lui și să înțelegi că aceștia habar nu au de existența ta. E un semn că pentru el această relație nu este atât de importantă.

3. El niciodată nu achită pentru tine nota

Nu că ar trebui să te culci cu el pentru că-ți achită nota. Pe de altă parte, e un gest că te percepe iubita lui.

4. Tu ești singur care îi propui să vă vedeți

Cel care va dori să te vadă îți va propune asta de fiecare dată când va avea ocazia. Permite-i să ia inițiativă. Dacă nu există, vei înțelege cum stau lucrurile.

5. Arată deplorabil

Nu are grijă de el, chiar dacă știe că trebuie să se vadă cu tine. Nu-i pasă de asta.

6. Nu ești sigură de relația în care ești

Simți că ceva nu merge bine, că atitudinea lui nu este cea corectă. Cu omul potrivit alături lucrurie trebuie să meargă în direcția corectă.

7. El se gândește doar la sine

Îți vorbește doar despre el, fără a întreba ceva despre tine. El nu ține minte care este floarea ta preferată sau ce eveniment important a fost în viața ta.

8. Îți pierzi autoaprecierea

Este rezultatul relației toxice în care ești. Meriți mai mult, meriți pe omul potrivit alături.

Sursa :