Dacă ea e specială, nu e simplă. Dacă e simplă, nu e specială. Dacă ea merită, nu renunţa. Dacă ai renunţat, nu o meriţi. Adevărul e că orice femeie te va face să suferi. Tu doar trebuie să o găseşti pe cea lângă care vei suferi mai puţin decât vei iubi

Bărbaţii sunt atraşi de femei care au mai mult decât farmec şi o pereche de sâni. Care reuşesc cu feminitatea lor să cucerească nu doar ochii, dar şi inima unui bărbat. Atunci pe ei nu îi recunoşti. Devin seducători de profesie, se îndrăgostesc ca nişte copii şi sunt gata la orice, doar să poată spune într-o zi cu soare omului de alături: “neața, iubito”. La rândul lor, femeile nu vor fi toate la fel. Unele vor trăi simplu, vor iubi simplu și niciodată nu vor visa la momente incredibile. Altele vor dori mai mult decât un simplu flirt. Ele și vor fi dorite de bărbați. Vor cere ce li se cuvine. Vor aștepta omul lor și-l vor iubi. Uneori vor provoca suferință. Alteori dragoste. Dar vor fi sincere.

Bărbații s-au deprins să lupte pentru femei de ocazie și să fugă de lângă altele potrivite lor. Lucrurile stau invers și dacă ar lupta unii mai mult pentru fericire, ar avea și femei bune și motive să iubească. Renunțarea este primul lucru ce vine în mintea fiecăruia și doar oamenii puternici nu vor ceda. Ei vor ști că o femeie adevărată merită un efort adevărat. Că uneori gesturile fac diferența. O femeie va căuta atenție și dacă nu o va găsi lângă omul ei, va căuta în altă parte sau nu va fi ea. Greșeala bărbaților e că nu înțeleg cât de diferită poate fi femeia iar greșeala femeilor e că nu înțeleg că bărbații nu întotdeauna înțeleg asta din prima. De la farmecul unei femei la puterea unui bărbat e cale lungă. Cert e că dacă iubești o femeie, ești alături. Dacă îți place de un bărbat ești alături. Dacă nu, pleci. Și niciodată nu încurci lucrurile.

Întotdeauna a fost puțină tristețe în dragoste. Și suferință. Atunci când iubirea celuilalt e pe sfârșite sau când tu nu mai simți la fel, ești trist. Trist că toată dragostea într-o zi s-ar putea preface în scrum și că nu poți să duci unele momente spre veșnicie. Imaginează-ți să stai la pieptul omului drag toată viața. Sau să mergi cu degetele prin părul ei. Sau dimineața să primești un sărut. Tristețea uneori trece în suferință, când nu găsești momente de dragoste pe care ai vrea să le simți veșnic. Când prezentul e o agonie constantă. Când încerci permanent să faci ceva și suferi de fiecare dată un eșec. Atunci îți pare rău că nu e nici o schimbare. Femeile au deprinderea să-i facă pe bărbați să sufere, trăind convingerea că asta nu e decât un mod de a-ți demonstra dragostea. Că pentru a fi fericit trebuie să riști cumva și în primul rând cu fericirea pe care o ai atunci. Până la urmă, rămâi cu femeia care te iubește mai mult decât te face trist. Rămâi cu femeia care te vrea alături mai mult decât te respinge. Rămâi cu femeia care împarte cu tine și tristețea și fericirea din dragoste.

Dacă ea e specială, nu e simplă. Dacă e simplă, nu e specială. Dacă ea merită, nu renunţa. Dacă ai renunţat, nu o meriţi. Adevărul e că orice femeie te va face să suferi. Tu doar trebuie să o găseşti pe cea lângă care vei suferi mai puţin decât vei iubi. 

Foto: interfilmes.com