Dacă e greu să o iubeşti, să știi că ai întâlnit o femeie unică. Ea merită fiecare secundă de așteptare!

Când îţi este greu să iubeşti o femeie, nu te grăbi să faci shimbări radicale. Ea poate părea stranie sau rece, însă există o mulţime de motive pentru care trebuie să rămâi alături de ea.

Iată câteva dintre ele:

Ea mereu te va motiva să creşti. Nu, asta nu îţi va uşura viaţa, dar o va îmbunătăţi semnificativ. Ea este într-o continuă dezvoltare şi aşteptă acelaşi lucru de la partenerul său. Niciodată nu îţi va permite să te dai bătut în faţa obstacolelor.

Ea crede în forţele tale, chiar şi atunci când te subapreciezi.

Ea mereu îţi va asculta părerea. E uşor să iei deciziile independent, fără a ţine cont de părerea altora. Dar asta nu se referă la ea. Părerea ta mereu va juca un rol esenţial în luarea deciziilor.

Ea a trecut prin multe greutăţi şi are nevoie de ceva mai mult decât efortul tău superficial. E greu să o iubeşti pentru că a fost rănită de nenumărate ori. Şi tu ai fi fost mai precaut dacă ai fi trecut prin aceleaşi situaţii.

Ea mereu va lupta pentru dragostea voastră. Din moment ce obţii încrederea, respectul şi iubirea ei, ea îţi va fi alături mereu.

Ea ştie să aprecieze oamenii demni. Din acest motiv, un impediment nu îi va servi drept motiv pentru a părăsi un bărbat alături de care vede un viitor.

Ea nu se grăbeşte să aibă încredere, însă încrederea ei merită aşteptată. Da, va fi nevoie de timp până ce ea va decide să ţi se deschidă.

Dacă ea va alege să fie sinceră cu tine, şi îşi va permite să pară vulnerabilă, asta înseamnă că meriţi acest lucru cu adevărat.

Ea mereu îţi va spune adevărul, chiar şi atunci când e dureros. Ea nu-ţi va alina durerea spunând lucruri false. Din simplul motiv că îi pasă de tine, ea va avea grijă să fie întotdeauna onestă.

Sinceritatea ei spune despre grija ce o poartă pentru tine şi de intenţiile sale serioase.

Ea are o experienţă în relaţii, din acest motiv mereu este atentă la detalii. Ea a făcut multe greşeli în trecut. Însă fiecare eşec i-a servit drept lecţie de viaţă.

De asta ea va încerca să procedeze cât mai corect.

Ea realizează că pentru ceva prosper este nevoie de efort, de implicare. Ea este gată să facă orice, pentru binele cuplului. Iată de ce e greu să o iubeşti, însă cu timpul vei înţelege că ai primi tot ce ai visat.

Sursa :