Dacă ceva nu se întâmplă, înseamnă că așa și trebuie

Soarta nu-i iubește pe cei care cerșesc, pe cei care sunt veșnic nemulțumiți de tot și de toate, dar mai ales pe cei care mereu se plâng. Dacă în viața ta ceva nu merge și nici nu poți schimba acest lucru, atunci trebuie să mergi mai departe.

Acceptă refuzul și construiește viața fără ceea ce nu ți se dă. Nu cere, nu cerși, nu fi supărat. Da, nu ai primit ceea ce ai vrut, dar ai atât de multe lucruri pentru care ar trebui să fii recunoscător. De undeva, de sus, cineva te privește și aprobă comportamentul tău bun.

Cu siguranță vei primi mult mai mult și mai bun decât ceea ce ai cerut. De sus va primi atenție bărbat sau femeie, persoana care nu se bate cu pumnii în piept ca să obțină cu orice preț ceea ce își dorește.

Fericirea vine adesea când nici nu te aștepți. Fericirea vine atunci când înveți să te accepți și să accepți totul și toate așa cum sunt. Vine atunci când faci ceea ce îți place și îți place ceea ce faci. Când ești împlinit și împăcat cu sine.

Destinului nu-i plac cei lingușitori, care mereu sunt nemulțumiți. Dragostea este rânduită de o forță superioară. Multe lucruri nu depinde de noi, dar depinde de noi dacă acceptăm în mod adecvat refuzul și împlinirea dorinței.

Mergi înainte, privește cu seninătate viitorul

Crede că ziua de mâine va fi mai bine, mai ales dacă vei pune umărul la acest bine. Nu fi laș, nu te ascunde după perdea, nu irosi cele mai bune zile din viața ta pe nimicuri. Fii aici, alături de visurile tale, alături de gândurile tale. Fii conștient de tot ceea ce poți.

Nu schimba ceva, doar pentru a suprinde pe ceilalți. Uimește-te pe tine cât de multe poți reuși. Fii înaintea vorbelor cârcotașe ale unora, înaintea cuvintelor pline de ură, înaintea obstacolelor. Ai toate șansele să reușești, trebuie doar să ții capul sus.

Să fii curajos, chiar și atunci când multe motive dispar. Puterea sufletului tău nu va dispărea niciodată. Fii recunoscător pentru toate lucrurile care se întâmplă cu tine: fie ele bucurii sau lecții de viață. Totul, dar abosultul tot ce experimentezi are un sens. Iubește viața.