Dacă bărbatul tău te-a lăsat într-un moment mai greu, lasă-l și tu… pentru totdeauna

Trebuie să știi ce vrei de la tine și trebuie să știi ce vrei de la omul de alături. Trebuie să poți să spui ,,nu” și să îndrăznești să spui ,,da”. Trebuie să te înveți să lași în urmă tot ceea ce te face să suferi. Trebuie să îndepărtezi pe cei cărora nu le pasă atunci când ți-e greu. Mai ales dacă acel cineva e bărbatul de alături.

Dacă bărbatul tău e indiferent și rece în cele mai nepotrivite momente, atunci când cauți grija și susținerea lui, de ce să fii tu grijulie și să-ți pese? Pleacă să cauți reciprocitate și un om de încredere.

Dacă bărbatul tău se poartă ca un străin atunci când ai nevoie de el, atunci de ce să stai cu un străin în aceeași casă? Pleacă să cauți căldură.

Dacă bărbatul tău nu te încurajează și nu-ți apreciază implicarea, de ce să te implici tu? Cum să încurajezi, știind că nu-ți va răspunde la fel? Pleacă să cauți cuvinte potrivite și fapte bune.

Dacă bărbatul tău nu te întreabă cum îți merge, dacă ți-e bine sau de ce ai plâns, de ce să mergi alături de el? Pleacă să cauți răspunsuri alături de un om potrivit.

Și dacă bărbatul tău e corect și bun, iar tu ești alături doar ca să bifezi o prezență, de ce să aștepți fericirea? Pleacă înainte să plece el. Sau rămâi și susține. Iubește și așteaptă iubire de la celălalt. Nimeni nu este dependent de nimeni, cât de vehement nu s-ar împotrivi unii la părerea asta. Dacă iubești , o faci sincer și dacă susții, o faci pentru că ești alături. Pentru că ești bărbatul ei.

Dacă bărbatul tău te-a lăsat într-un moment mai greu, lasă-l și tu… pentru totdeauna. – citat cu autor anonim.

Foto: millax.com