Dacă bărbatul de lângă tine nu-ți acceptă aceste trei lucruri, el nu te iubește cu adevărat

Relațiile, bineînțeles, presupun și compromis, dar nu atunci când trebuie să te jertfești. Să nu uiți niciodată că, deși ești într-o relație, rămâi o persoană care trebuie să fie fericită cu sine însăși.

Cât de mult ai iubi, niciodată nu trebuie să mergi la sacrificii enorme de dragul cuiva. Un bărbat adevărat știe asta.

Altfel, dacă bărbatul nu acceptă la tine aceste trei lucruri, el nu te iubește cu adevărat:

1. Scopurile tale personale

Un cuplu poate avea multe scopuri comune: să construiască o relație, să educe copiii, să călătorească. Este frumos, dar trebuie să fie loc și pentru scopurile tale personale.

Dacă visezi să faci o facultate sau să lansezi o afacere, continuă să tinzi spre asta. Partenerul tău trebuie să te susțină și să te înțeleagă. Să ai un scop personal nu este un act egoist, întrucât asta va aduce beneficii nu doar ție, dar și relației.

2. Caracterul tău

Bărbații au și ei lista de calități pe care vor să le vadă la o femeie. Unii, mai mult de atât, compară actuala iubită cu fostele, analizând ce este potrivit și ce nu. Dacă bărbatul îți spune că te iubește, dar vrea să te schimbe în totalitate, aceasta nu este iubire.

Sigur, partenerii trebuie să se motiveze reciproc și să schimbe anumite aspecte personale. Acest lucru însă trebuie să fie prin susținere și nu prin presiune.

3. Prietenii tăi

Prieteniile sunt importante, ele te ajută să-ți păstrezi individualitatea și să ai susținere. Puteți avea prieteni comuni, dar e important să ai și prieteni personali, care mereu sunt alături.

Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, el te va respecta și-ți va respecta timpul petrecut cu prietenii adevărați.

Sursa :