Dacă aștepți pe omul care a plecat și mai speri că se va întoarce la tine – citește acest articol!

Draga mea, poți fi cea mai frumoasă femeie din lume, dar ei oricum pot găsi un motiv pentru a se uita după altele. Când cineva este speriat, vrea să fugă, să se ascundă: nimic nu îl poate opri.

Cineva pleacă. Cineva rămâne.

Iar cel pe care l-a ales inima ta nu întotdeauna rămâne lângă tine. Da, crezi că el e perfect. Fără îndoială iubirea ta e adevărată. Dar asta spune mai multe despre tine decât despre el. Greu e să recunoști că poți idealiza și visa, că-l crezi perfect pe cel de alături. Te îndrăgostești de niște așteptări și nu de realitate.

Aștepți ziua în care el se va schimba ca printr-o minune? Îți ții respirația și speri că într-o zi va veni și-ți va spune tot ce ai vrut să auzi? Speri că el va rămâne și nu va pleca?

Viața ta e în umbră, dar timpul trece, iar inima îți este rănită.

Să nu crezi că problema este în tine. Atunci când o persoană se îndepărtează, atunci când mâinile sunt reci, iar sentimentele trec, încearcă să nu te învinovățești, să nu te gândești că nu meriți să fii iubită.

Când el închide ochii, nu înseamnă că nu vrea să te vadă, pur și simplu nu-ți poate suporta privirea sinceră.

Promite-ți că nu vei pune atât de mult la suflet. Mai întâi de toate cunoaște-ți sufletul tău, înainte de a te pierde. Poți lăsa loc pentru întoarcerea lui, dar asigură-te că nu va fi un obstacol pentru a merge mai departe.

Pare un clișeu, dar dacă sunteți predestinați unul pentru altul, veți găsi o modalitate de a fi împreună. Uneori însă s-ar putea să aveți sentimente reciproce, dar să nu puteți fi aproape.

Indiferent cum ar fi dragostea, tu meriți să fii liberă, să trăiești și să nu-ți fie inima încărcată. Să speri nu este greșit. Acest lucru necesită curaj și putere. Orice s-ar întâmpla trebuie să crezi în ceva mai bun.

Nu contează iubirea care ți se oferă sau pe care o dăruiești. Este important să înțelegi că fiecare iubește în felul său. Iar acest lucru nu depinde de tine sau de altcineva.

Sursa :