Dacă ai nevoie de parola de la telefonul iubitului, ai nevoie de un nou iubit

Verificarea telefonului iubitului a devenit o rutină o obişnuită pentru multe fete, dar în realitate acesta este un indicator serios al relaţiei voastre. Dă-ţi următoarele întrebări, pentru a afla dacă nu întâmpinaţi probleme mai serioase.

1. Aveţi o relaţie puternică şi sănătoasă?

Dacă eşti absolut sinceră cu tine, relaţia voastră este sănătoasă? Primeşti iubire şi fidelitate de la partenerul tău, îi răspunzi reciproc? Cel mai probabil aveţi unele întrebări nerezolvate din moment ce tinzi să-i verifici telefonul. Poate sunt doar problemele tale personale, neîncrederea – ce se trage încă din relaţiile înterioare, sau poate iubitul tău îţi dă motive pentru a fi suspicioasă.

2. A înşelat vreodată?

Ce fel de trecut are el? Evident că dacă ţi-a fost infidel ţie sau fostei sale, ai motive de neîncredere. Cel mai probabil nu crezi că s-a schimbat.

3. Se comportă suspicios

Îţi dă motive pentru a avea dubii? Sau îţi arată iubirea, fără să schimbe ceva, astfel încât nu te întrebi unde e şi cu cine?

4. Îi respecţi spaţiul personal?

Unele fete întrec limitele în „cercetările” lor. Reţine că iubitul tău este un om aparte, el nu trebuie să îţi dea explicaţii tot timpul. Dacă el ţi-ar fi cerut acest lucru, cel mai probabil te-ai fi gândit că întrece măsura. Dacă simţi nevoia arzătoare de a-l urmări, întreabă-te de ce?

5. Te respectă?

Are un comportament lipsit de respect în legătură cu tine? Dacă da, atunci mai are rost să-i verifici mesajele?

6. Poate exagerezi?

Da, uneori noi interpretăm greşit unele lucruri. Noi, femeile, suntem predispuse să hiperbolizăm anumite lucruri.

7. Îţi spune ceva intuiţia?

Da, uneori complicăm singure lucrurile, dar femeile au şi o intuiţie de invidiat. Dacă eşti sigură ce nu exagerezi nimic, poate vocea ta lăuntrică îţi spune că ceva nu este în regulă.

8. Dacă atât de mult te îngrijorezi, poate nu te afli într-o relaţie corectă?

În realitate, chiar nu contează de ce te alarmezi. Faptul e că tu nu trebuie să te simţi astfel într-o relaţie corectă. Dacă iubitul tău te iubeşte cu adevărat şi el îţi este predestinat, la sigur o va demonstra. Tu nu te vei mai alarma din cauza unei colege de serviciu sau a unei prietene din copilărie. Şi 100% nu vei dori să-i verifici telefonul.

Sursa :