Dacă ai fost trădată – dai un examen în fața lui Dumnezeu!

Dacă ai fost trădată – înseamnă că ești transferată la un nivel superior. Un om este părăsit, ca acesta să meargă mai departe. Odată ce părăsești sistemul vechi al vieții se deschid noi posibilități. De fiecare dată când omul simte durere, i se deschide ușa către bunăstare.

Trecând prin suferință, durerea emoțională permite la nivel mintal să descoperi lucruri incredibile. Dezamăgirea mintală – deschide calea spre spiritualitate. Mulți se blochează în anumite situații și doar prin suferință pot să vadă lucrurile mai larg, să înțeleagă ceea ce îmn situații obișnuite nu ar fi înțeles.

Să nu suferi este imposibil. Prin suferință poți să-ți înalți sau să-ți cobori sufletul. De fiecare dată când omul vrea să se înalțe, sufletul își deschide o nouă lume – și atunci el pierde ceva. De ce? Este un proces al alegerii între trecut și viitor. Frica să pierzi ceva atât de familiar este prezentă, ca și dragostea față de ceea ce urmează, de asta mereu există șansa să alegi între frică și dragoste.

Dacă omul nu crede în forța supremă, începe să joace un joc într-un cerc vicios. Să nu fii de acord cu aceste modificări de spiritualitate – înseamnă să fii dezamăgit față de propria viață. Omul tinde să controleze fiecare zi, fiecare minut și suferă când planurile cad.

Din nou frică, încordare… iată de ce este imposibil să nu simți dragoste, atât timp cât există legătură, condiții, dar lipsă de încredere față de soartă.

De asta trădarea este un examen în fața lui Dumnezeu. Dacă te trădează – te aruncă în brațele lui Dumnezeu. Aici nu mai trebuie să alegi: iubirea și împlinirea iau locul fricii pentru totdeauna.

Sursa :