Dacă ai dubii față de relaţia în care ești, răspunde la aceste 3 întrebări și vei înțelege totul

Primele dificultăţi în cadrul unei relaţii îi provoacă pe parteneri să se întrebe dacă relaţia lor merită timpul şi efortul depus sau dacă ea va ajunge cândva la mariaj.

Dacă sunteţi la fel de confuz, vă ajutăm, oferindu-vă cele 3 întrebări importante, pe care ar trebui să vi le puneţi, în primul rând în astfel de momente:

1.Dacă ne vom despărţi cândva, voi putea oare să rămân loială iubirii mele?

Dacă răspunsul tău este nu, atunci crede-mă: nu eşti în relaţia potrivită. Iubirea înseamnă o încercare continuă de a ne face partenerul fericit.

Iar dacă îți pare că iubirea ta nu este îndeajuns de pură, pentru a putea accepta posibilitatea că partenerul tău şi-ar putea găsi fericirea cu altcineva în afară de tine, înseamnă că nu eşti loial propriilor tale sentimente.

2. Îl iubesc pentru că el mă face să simt, aş putea simţi asta fără el?

Răspunsul corect poate fi atât da, cât şi nu. Desigur, partenerul ar trebui să vă dăruiască senzaţii speciale, cel puţin din motivul că în asta constă esenţa şi plăcerea iubirii.

Dar nu uitaţi – dacă el vă tot dezamăgeşte, în permanenţă, atunci scurtele momente de romantism nu merită supraefortul depus, aşa că cel mai bine este să renunţi la el şi să-l laşi să-şi găsească fericirea cu altcineva.

3. Cum m-am îndrăgostit de acest om?

De regulă, nu putem oferi un răspuns clar şi obiectiv la această întrebare, pentru că este imposibil să descriem în detalii,l modul în care ne îndrăgostim de cineva. Acest proces se manifestă prin fiori şi o puternică legătură spirituală, apărută brusc.

Dacă aceste amintiri îţi trezesc emoţii calde şi plăcute, atunci revino la cele 2 întrebări anterioare şi decide, în sfârşit, dacă te afli într-o relaţie potrivită.

Sursa :