Fii aici. Fii prezent. Dă-mi orice dar nu-mi da drumul

Ești mai mult decât prezentul meu. Te-am chemat în casă, apoi în pat, apoi în inima mea și tu nu ai fost împotrivă. Mi-ai promis că mă vei păstra o viață la pieptul tău și am fost fericită să aud asta. Mi-ai dat motive să cred în dragoste și am răspuns la fel. Acum ești aici, ești în prezentul și lumea mea, ești jumătatea mea, ești zeul meu. Fii așa și mâine. Fii omul meu și mâine. Fii și mâine.

Pentru că mâine e altă zi și sunt alte visuri. Mâine mă poți iubi la fel de mult sau poate să-ți fie indiferent. Mâine poți să mă îmbrățișezi sau să mă lași. Și poate că pentru asta și este dragostea adevărată: să facă diferența dintre dorințe și atașament. Să înțelegi și tu de ce e așa și nu altfel. Să știi să apreciezi sau să recunoști că nu mai simți nimic.

Tu fii aici, alături de mine și vei înțelege cum să trăiești o clipă de fericire. Vei înțelege cum să construiești în doi. Vei înțelege cum e să iubești pentru toată viața. Dă-mi dragostea ta. Dă-mi liniștea ta. Dă-mi și nebunia. Dă-mi motive, dorințe, visuri, încredere. Dă-mi șansa să-ți ofer și eu cel puțin aceleași sentimente. Dă-mi soare. Dă-mi lumină. Și niciodată nu-mi da drumul.

Fii aici. Fii prezent. Dă-mi orice dar nu-mi da drumul!

Foto: scoopwhoop.com