Dă-i o șansă acestui bărbat și el îți va oferi în schimb toată dragostea

Nu va fi cel mai bun cuceritor. Nu te va suprinde din prima clipă. Poate că nu va avea toate cuvintele potrivite. În schimb va fi sincer, corect, dispus să se implice total. Sunt lucruri, emoții care contează mai mult decât superficialul, decât aparențele.

Nu te grăbi să-l incluzi într-o categorie inferioară, să-i anulezi toate șansele. Încearcă să descoperi sufletul său, să te convingi cât este de blând, de înțelegător. Dă-i o șansă, una singură. Îți vei mulțumi mai târziu, după ani de relație fericită.

1. Bărbatul închis în sine

El nu îți va povesti o mie de lucruri, nu te va suprinde prin discursul său. În schimb, din puținele cuvinte pe care le va spune, vei înțelege că este sincer, că are intenții serioase. Poate că vei fi deranjată la început de tăcerea sa, dar te vei obișnui.

Vei ști că așa este el, dar și că este omul faptelor, omul acțiunii, omul care îți poate un simplu „da” și în spatele acestui cuvânt să se ascundă un efort imens. El nu te va dezamăgi vreodată, dar îți va cere să nu-i rănești inima, să-l lași să construiască.

2. Bărbatul mai timid

Nu va domina o discuție, nu va fi omul pline de energie la un eveniment, dar în spatele timidității lui se va ascunde un suflet minunat. A învățat să trăiască totul mult mai intens, energia lui adevărată vine din interior. Trebuie doar să ai grijă de ea.

Te va cuceri prin sensibilitatea sa, prin felul în care va empatiza cu tine, îți va simți durerea, îți va vindeca rănile. Din bun prieten, va putea deveni cel mai potrivit iubit. Cea mai frumoasă aventură alături de el nu va fi o călătorie în jurul lumii, dar viața însăși.

3. Bărbatul puternic

Este acel tip dur, care poate în trecut a făcut unele femei să sufere. Acel tip puternic, care cucerea cu o singură îmbrățișare. Însă pâțnă și duritatea lui va slăbi alături de o femeie sinceră. Doar acceptă să-l cunoști cu adevărat, să-l lași să fie blând.

El va lăsa deoparte scutul puternic și îți va povesti despre sine. În brațele sale vei găsi liniștea, te vei simți cea mai protejată femeie. Chiar dacă spunea ferm că nimeni nu îl va schimba, vei ajunge să îl schimbă, fără să vrei, cu dragostea ta.

4. Bărbatul care a suferit

A fost trădat de o femeie, sau de mai multe. Și-a promis să nu mai permită nimănui să se folosească de emoțiile sale. Dar totul s-a schimba când te-a întâlnit. Pas cu pas, ai îndepărtat teama din gândurile sale. L-ai convins că, de data aceasta, are rost.

El te va mulțumi cu o iubire imensă. A adunat în sufletul său atât de multe emoții puternice, are o sete nebună să demonstreze că este cel mai corect bărbat. Nu va trece o zi fără suprize, cadouri, dovezi de iubire, de încredere.

5. Bărbatul liber

El îți va spune că nu se va căsători niciodată. Că nu există o femeie care îl poate convinge să-și schimbe decizia. Dar iubirea ta îl va transforma. Va ajunge în cele din urmă să-și dorească o lume în doi. Iar odată ce va fi convins de asta, va fi cel ami iubitor.

Lasă deoparte anumite stereotipuri, deschide-ți inima și îmbrățișează un suflet sincer de bărbat, capabil să iubească cum nu a mai făcut-o nimeni.

© De Vorbă cu Tine