Cuvintele rănesc doar atunci când contează cine ți le spune!

Între un cuvânt de dragoste spus de un străin și un cuvânt rece spus de un om drag, vei da importanță ultimului. Vei încerca să înțelegi ce se ascunde în spatele acelui cuvânt și vei dori atât de mult să convingi acel om că nu are dreptate.

Nimeni din această lume nu e sensibil și nu reacționează la toate cuvintele care i se spun, fie ele cele mai rele sau cele mai bune. Și doar vorbele celui pe care îl iubești și la care ții vor conta enorm.

Un simplu „adio” va însemna că ți se ia o parte din viață, un simplu „rămâi” îți va aduce viața înapoi.

Cuvintele dor. E absurd să spui că nu e așa. Pe bune, orice cuvânt din această lume e în stare să îți provoace o emoție, dacă e spus de către cel care înseamnă ceva pentru tine. Orice silabă, orice vocală sau consoană reprezintă un mesaj din partea lui sau a ei.

Chiar și atunci când vorbele trec în tăcere, înțelegi mai mult decât ar înțelege oricine altcineva. Pentru că tu simți, pentru că iubești și pentru că îți pasă.

Cuvintele te pot răni. Îți pot lua într-o clipă fericirea. Imaginează-ți că totul e bine între voi și omul tău îți spune din nimic că nu te-a iubit niciodată.

Imaginează-ți că vrei susținerea lui și el îți spune că nu-i pasă. Ce vei simți atunci? Dacă exact aceste cuvinte ți le-ar spune un trăin, probabil nu ți-ar păsa nici ție. Așa însă, suferi.

De asta ai grijă pe cine iubești, ai grijă ce cuvințe îți spune omul tău și ai grijă cu ce cuvinte răspunzi. Mereu!

Cuvintele rănesc doar atunci când contează cine ți le spune. – citat cu autor anonim