Curățenia generală a inimii: 5 paşi importanţi pentru a începe o viaţă personală nouă

Dacă aţi obosit de toţi şi de toate, faceţi un restart în viaţa personală. Iată 5 pași potriviți pentru acest lucru:

1. Luaţi-vă rămas bun de la toţi foştii

Nu cheltuiţi forţele pentru persoanele inutile din viaţa voastră. E timpul pentru un nou început. Reamintiţi-vă toate planurile şi promisiunile pe care vi le-aţi făcut. Acum! Azi a venit momentul să le puneţi în aplicare. Uitaţi de cei care vă caută doar pentru plăceri efemere. Lasaţi-i să plece pe cei care nu au timp pentru voi.

2. Nu mai scrieţi mesaje depresive şi nu faceţi poze triste

Dacă pagina voastră este plină cu poze sau mesaje triste, nu prea cred că cineva va fi intresat să vă scrie şi mereu să vadă aşa ceva. Sună patetic şi straniu: de ce să îţi afişezi emoţiile de suferinţă, să le vadă toţi? Mai bine regăsiți-vă energia interioară și frumusețea sufletului.

3. Scăpaţi de lucrurile fostului

Purtând tricoul fostului, privindu-i poza cu orele, nu îl va întoarce înapoi. Nici nu va apărea cineva nou în viaţa voastră. Da, poate că încă sunteţi singură. Poate că încă nu aţi întâlnit persoana potrivită… Dar să priveşti poza fostului, să-i porţi hainele este în zadar. Ascundeţi aceste lucruri sau chiar aruncaţi-le. Veţi vedea cum vă va fi mai uşor.

4. Fiţi îndrăzneaţă

Luaţi-vă inima în dinţi şi începeţi discuţia cu colegul drăguţ de care vă place. La urma urmei, ce aveţi de pierdut

5. Schimbaţi-vă

Nu mai suferiţi! Nu mai plângeţi! Adunaţi-vă forţele. Începeţi o schimbare. Eliberaţi casa de lucruri inutile şi mintea de gânduri aiurite. Faceţi ordine generală în casă şi în cap! Faceţi-vă o coafură nouă, cumpăraţi lucruri demult dorite. Schimbaţi-vă garderoba. Pentru că schimbarea începe cu noi înșine!

Sursa :