Cuplurile care respectă regula 2/2/2, trăiesc o lună de miere pentru toată viața

Romantismul este foarte important într-o relație. Pentru a păstra o relație frumoasă și romantică, este esențial să mergeți la întâlniri. A-ți face timp în mod regulat pentru a petrece vremea cu persoana iubită într-un cadru romantic în afara casei va face relația voastră să fie mereu plină de viață.

Totodată vă veți aminti de ce încă mai sunteți împreună și de ce vă iubiți. Este foarte important ca cel puțin pentru o perioadă de timp să uitați de toate dificultățile și grijile și să vă concentrați doar unul asupra altuia.

Totul se reduce la cel mai simplu număr 2 sau regula 2/2/2:

– Petreceți împreună câte o seară romantică o dată pe săptămână și ieșiți la o întâlnire;

– Faceți o călătorie de cel puțin 2 zile la fiecare 2 luni;

– Luați câte o săptămână de concediu la fiecare sfârșit de an și petreceți doar voi în doi.

După cum se vede, e foarte simplu. Dacă locuiți împreună de ceva timp, nu înseamnă că trebuie să încetați să mai ieșiți la întâlnire, să mai fiți romantici. La începutul relației era mai multă pasiune între voi, mai mult mister și mai puține probleme decât acum.

Dacă veți merge periodic la întâlniri, veți readuce în cuplul vostru acel sentiment de cunoaștere. Asta nu înseamnă că va trebui acum să cheltuiți mai mulți bani. Există foarte multe opțiuni pentru a organiza o întâlnire romantică. Cel mai important  dorință să fie.

Uneori, după ce deja sunteți împreună de ceva vreme, aveți nevoie de confirmarea că sunteți fericiți. Că sentimentele voastre sunt acum mai puternice decât au fost la început.

Chiar și atunci când în relația voastră de cuplu apar anumite dificultăți, trebuie să uitați de ele și să organizați o frumoasă cină romantică în doi măcar pentru câteva ore, să vă amintiți de ce mai sunteți împreună.

Anume așa iubirea vă va ajuta să depășiți orice încercare. Sigur că regula 2/2/2 nu este ceva singura valabilă și nu este formula magică pentru toate greutățile prin care treceți. Totuși, dacă vreți ca relația voastră să fie una cât mai sănătoasă, de ce să nu încercați să puneți în aplicație această regulă simplă?