Promite-mi că vei înțelege diferența! Te va ajuta să înțelegi: să iubești sau să lași pentru totdeauna?

Promite-mi că nu vei permite nimănui să fie alături de tine, dacă în fiecare noapte te culci cu durere în suflet.

Există diferență între două emoții: să fii îndrăgostită și să fii fericită. Există diferență între să fii cu un bărbat pe care îl dorești și să fii cu un bărbat de care ai nevoie. Există diferență între să iubești pe cineva pentru că te simți singură și să iubești pe cineva pentru că ai uitat ce înseamnă singurătatea.

Promite-mi că vei înțelege diferența. 

Uneori vei greși. Vei avea nevoie de o lună, apoi de încă una și încă una, pentru a decide dacă ești sau nu alături de omul potrivit. Îl vei privi în ochi și vei zâmbi, dar totuși vei aștepta momentul în care să înțelegi că anume acești ochi vrei să privești până la sfârșitul vieții.

Promite-mi că nu vei tergiversa lucrurile.

Cu fecare secundă pe care o pierzi pentru a te clarifica în emoțiile tale, el se îndrăgostește de tine mai mult și mai mult. El te prezintă părinților și prietenilor, el vrea să mergeți împreună în călătorie. Tu încerci să decizi mai departe dacă ești la locul potrivit și el încearcă să decidă când să-ți ceară mâna.

Promite-mi că nu vei oferi speranțe false. 

Meriți iubirea care te ocrotește. Care îți oferă sens în viață, în fiecare zi. Meriți să nu simți că ai acceptat puținul.

Primite-mi că vei înțelege că el merită la fel ceva pe potrivă. Atât timp cât ți-e teamă să nu-ți fie frântă inima, nici nu-ți dai seama cum deja ții în mâini inima lui.

Vei fi fericită, liberă atunci când vei decide. 

Posibil totul să se sfârșească brusc. Posibil ambii să rămâneți dezamăgiți. Posibil vei fi după asta singură. Posibil vei crede că nu-ți vei mai întâlni dragostea. Dar atunci când vei întâlni omul tău vei înțelege că toate grijile au fost în zadar.

Sau poate că vei decide anume bărbatului din prezent să-i oferi inima. Atunci vei fi fericită, liniștită la pieptul lui.
Pur și simplu acum există un om care așteaptă al tău răspuns. Promite-mi că vei face această alegere.