Cum un bărbat îți dă de înțeles că vrea o relație serioasă cu tine: câteva semne importante

Sunt comportamente care apropie, conving și demonstrează o intenție sinceră. Dacă îi pasă cu adevărat și vrea să fie cu tine, un bărbat alege de fiecare dată să-și asume pe deplin rolul de partener, de om în care poți să ai încredere deplină.

Nu există loc pentru scenarii egoiste în atitudinea lui, nici pentru gesturi interpretabile, nici pentru minciuni care să-i ofere anumite avantaje. El vrea să fii bine, caută să aibă grijă de tine, este sincer și înțelegător de fiecare dată.

Vrea să te cunoască cu adevărat, să descopere întreaga ta lume, să accepte dorințele și visurile tale, să treacă dincolo de superficial. Vrea să construiască ceva important, mai important decât orice stare de moment sau aventură.

Deciziile pe care le ia, alegerile pe care le face, scopurile pe care și le propune sunt în favoarea voastră, ele vor să ofere un spațiu potrivit pentru sentimentele voastre sincere, vor să apropie două suflete și să te convingă că totul are rost.

Nu ascunde nimic, nu are interesul să te impresioneze într-un mod fals sau să te cucerească imediat. Este matur emoțional, conștient de valoarea unei relații, gata să îți demonstreze că tot ce contează mai mult este starea ta de bine.

Acest bărbat nu fuge pe ușa din spate în momente complicate, nu caută să te judece și nici nu vrea să te schimbe într-un fel. Te acceptă așa cum ești, îți admiră felul de a fi și te încurajează să nu renunți atât de ușor la visurile tale.

Este prezent în viața ta, corect și bun

Alege să se conecteze emoțional, empatizează cu stările tale, când te simți prost știi că va fi aproape, pentru că îi pasă. Când ai nevoie de ajutor știi că îl va oferi fără multe discuții, pentru vrea să elimine orice urmă de griji din inima ta.

El vrea mai mult decât o poveste temporară, gesturile sale corecte și cuvintele sale sincere sunt o dovadă de înțelepciune și grijă. Îți oferă atât de multe motive să ai încredere, să te conectezi la lumea lui, să-i accepți intențiile bune.

Nu este aproape de tine doar atunci când are chef sau un anumit interes. Este aproape pentru că s-a regăsit în povestea ta și vrea să devină acel bărbat demn de afecțiunea ta. Înțelegi în timp că nu este nimic superficial în comportamentul său.

Își face planuri de viitor cu tine, îți vorbește despre lucruri importante, îți spune totul despre trecutul său, se deschide emoțional și oferă orice explicații, știind că echilibrul dintre voi este mai important decât orice victorie egoistă.

Este un bărbat responsabil, capabil să ofere acea siguranță și liniște, gata să se implice total în relația voastră, dispus să reacționeze în mod asumat la provocările vieții. Știi că are rost să iubești, să trăiești omul, să-l consideri demn de iubirea ta.

Îmbrățișează lumea lui, fii aproape și ai încredere, dacă simți și înțelegi că totul are rost.

© De Vorbă cu Tine