Cum un bărbat îi scrie femeii, pe care o place cu adevărat

Bărbații au o atitudine diferită față de scrierea mesajelor pentru o femeie. Totuși, cei care scriu aceste mesaje nu trec neobservați. Cum să afli ce simte un bărbat pentru tine, după un simplu mesaj:

1. El răspunde imediat

Dacă te place cu adevărat, nu te va face să aștepți. De obicei, bărbații nu stau doar cu telefonul în mâini ca să răspundă imediat la un mesaj. Dar dacă te place cu adevărat, el va aștepta cu drag un mesaj de la tine. Dacă îți răspunde repede, atunci este cu adevărat interesat de tine.

2.El scrie primul mesaje

Dacă un bărbat este nebun după tine, probabil el nici nu va aștepta să-i trimiți UN mesaj. Bărbații nu întotdeauna scriu primii, dar dacă el a fost primul care a făcut-o, atunci cu siguranță este un semn bun. Acest lucru indică faptul că dorește cu adevărat un răspuns de la tine și devine chiar puțin nervos dacă întârzii cu răspunsul.

3. El îți trimite mesaje lungi.

Rar bărbat care să trimită o adevărată epistolă unei femei. Cu toate acestea, când un bărbat începe să acționeze diferit de alții, este un semn că simte ceva pentru tine. Sentimentele sale, de care poate să îi fie frică să recunoască, îl fac să vrea să împărtășească cu tine multe lucruri, așa că devine mai vorbăreț decât de obicei.

4. El folosește emoticoane. 

Se știe că majoritatea bărbaților urăsc să folosească emoticoanele. Desigur, cu mici excepții. Prin urmare, dacă un bărbat îți trimite un asemenea mesaj, cu siguranță este interesat de tine.

5. El pune întrebări ciudate.

Când se întâlnesc doi oameni între care nu există nimic, ei își pun întrebări obișnuite. Dar cand un bărbat te place, el depășește orice tip de comunicare. Poate părea puțin ciudat, dar anume așa el încearcă să te cunoască mai bine.

6. El își face planuri.

Dacă bărbatul cu care corespondezi încearcă să facă planuri comune, cel mai probabil te place cu adevărat. Căci omul cu care discuți tot felul de alte chestii doar te pune în lista de prieteni.

7. El îți trimite mesaje dimineața și seara.

Mesajele unui bărbat cu „Bună dimineața” la început de zi și „Noapte bună” înainte de culcare sunt un semn clar că te place foarte mult.Dacă vezi că mesajele sunt pline de sinceritate, atunci, cel mai probabil, el este nebun după tine.

8. El scrie mesaje toată ziua.

Bărbații, de regulă, urăsc mesajele, dar dacă primești toată ziua mesaje de la bărbatul din viața ta, cu siguranță este omul care simte ceva pentru tine.

9. El te face să râzi.

Dacă bărbatul iubit îți trimite mesaje în care face glume ca să te înveselească, poate fi un semn că te place. Dacă nu te-ar plăcea, nu ar face-o!

Sursa :