Cum un bărbat distruge inima unei femei, fără a spune un singur cuvânt

Este atât de ușor să rănești inima unui om drag. Un cuvânt nepotrivit, un gest urât, un comportament care doar provoacă durere. Totul contează, mai ales că realitatea mereu te îndeamnă să evadezi, să cauți ceva mai bun.

Dar nu vei găsi acest ceva mai bun, atât timp cât nu-ți pasă, cât privești cu indiferență la omul de alături, crezând că îți este dator cu ceva. Un bărbat poate influența decisiv relația, prin felul său de a fi, prin atitudine.

Nu este neapărat să existe cuvinte, pentru a răni. Din păcate, unii bărbați nici nu înțeleg că acțiunile lor o provoacă pe femeia de alături să sufere. Că pot distruge o inimă bună, fără a spune un singur cuvânt:

1. Este absent

Ea îl provoacă să fie mai implicat, el nu recționează deloc. Ea îl imploră să investească în relație, el se retrage în lumea lui. Comportamentul său este egoist, motivat doar de anumite interese personale. Mereu găsește motive să evadeze.

Să construiești o relație cu o singură persoană este greu, dacă nu imposibil. E vorba despre acea comunicare zilnică, e vorba despre micile gesturi care contează, de la luarea unor decizii în doi la asumarea unui viitor.

2. Mai mult timp cu prietenii

Acest lucru poate fi explicat simplu: ea nu este prioritatea lui. Mai mult decât atât, refuză să o invite cu el, chiar și atunci când se vede cu prieteni comuni. Preferă să se distreze cu alte persoane, pentru că ele sunt mai interesante.

3. Lipsa pasiunii

Nu este obligatoriu să fie prezente acele declarații de iubire, acele cuvinte tandre. Pasiunea din ochii lui, acea emoție când te îmbrățișează, acea dorință să fie mai repede aproape de tine – iată ce contează în timp. Un bărbat care nu mai iubește devine indiferent.

4. Minciuna

Minciuna anulează orice șansă la un compormis, la acel echilibru dintre doi oameni. Dacă el o face în mod intenționat, constant, fără pic de reumușcare, ce rost mai au celelalte lucruri? Unii oameni au făcut din asta o tradiție, un obicei urât.

5. Trădarea

Nu va spune nimic, până în ziua când ea va afla adevărul. Va fi atât de dureros, știind cât de mult a investit în această relație. Trădarea este linia după care este foarte complicat să mai vrei ceva de la relație. Mai ales atunci când nu există regret, dorința de a schimba ceva.

6. Timpul petrecut în doi

El preferă mai mult să stea în telefon, decât să fie cu ea. Însă chiar și atunci când sunt împreună, are un comportament rece. Acest lucru este vizibil, nu e nevoie de multe cuvinte să înțelegi că acestui om nu-i pasă. Că ar prefera să se vadă doar când are chef.

7. Apreciază alte femeie

O face atât de vizibil, încât uneori devine inutilă existența relației. Îi spune cât de frumoasă este altă femeie, în timp ce a și uitat când i-a făcut ultima dată un compliment. Ar putea în orice clipă să evadeze în brațe străini, acest lucru nu ar fi deloc suprinzător.

Nu e nevoie de cuvinte, pentru a răni. Atunci când gestul sau acțiunea vine din partea omului drag, totul contează. Ai grijă de inima ta.

© De Vorbă cu Tine