Cum un bărbat distruge inima unei femei, fără a spune niciun cuvânt

Nu trebuie să-i rănești inima. Trebuie să o iubești, cum și ea o face. Realitatea, din păcate, este alta. Nu fiecare relație și nu fiecare căsnicie durează mult. Despărțirea e la ordinea zilei în această lume contemporană.

Fiind un bărbat care și-a găsit femeia vieții lui, trebuie să recunosc că noi, bărbații, nu suntem nevinovați atunci când vine vorba de greșeli și despărțiri. Uneori noi suntem motivul pentru care femeia dragă se îndepărtează.

Cel mai trist e că de multe ori bărbații nici nu-și dau seama cum se întâmplă asta. Apoi privești uimit cum ea a plecat, lăsând un bilet la intrare.

Așa nu trebuie să fie. Femeia dragă ți-a încredințat inima, deci ai grijă de ea. Fii atent, mai ales:

1.Când apreciezi alte femei.

Femeia de alături vrea să fie unica ta. Vrea să o privești și să-i spui: „M-am căsătorit cu cea mai frumoasă femeie din lume.”

Atunci când apreciezi excesiv alte femei, înseamnă că le vrei mai mult decât o vrei pe ea. Ea vrea să fie numărul 1 pentru tine.

2.Când vorbești numai despre tine.

Imaginează-ți că vii acasă și începi să-i povestești cum a fost toată ziua. Ea ascultă, pentru că îi este interesant. Vrea să știe ce s-a întâmplat. Dar după asta ascult-o și tu. Dar cum ea începe să vorbească, tu aprinzi televizorul sau privești în telefon.

Ce simte ea? Doar gândește-te dacă ea ar fi procedat la fel.

3. Nu mai faci mărunțișile atât de importante, așa cum făceai altădată.

Ții minte când abia ați început să vă întâlniți? Te purtai ideal atunci. Îi deschideai ușa, o priveai atent în ochi, îi sărutai mâinile. Acum e totul diferit.

Ești prea ocupat. Nu ai timp. Serios vorbind, nu mai ții cont de aceste detalii. Dar nu e corect. Fii bărbatul de care s-a îndrăgostit.

4. Petreci mai mult timp cu prietenii, decât cu ea. 

Ea trebuie să simtă că este omul cel mai important din viața ta.

5. Privești mai des în telefon, decât să îi vorbești. 

Comunicarea este atât de importantă într-o relație. Ajunge să urmărești aște vieți, vii alături de ea. Demonstrează-i că ești demn de dragostea ei.

6 .Nu o mai dorești. 

Dorințele, pasiunea au dispărut. Dar ele sunt importante. O relație fără pasiune se stinge în fiecare zi. Atunci când femeia de lângă tine nu simte că e frumoasă, lucrurile nu mai merg la fel. Spune-i că o iubești, fii alături, trezește pasiunea din voi.

7. Nu vezi cât de mult o faci să sufere. 

Dacă vorbești doar despre tine. dacă nu-i acorzi timp, dacă nu o faci să se simtă bine, ea suferă. Îți este indiferent ce simte? Mai bine cere-ți scuze, vorbește, repară.

Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci este să fii indiferent.

Treci peste orgoliu, fii aproape de ea, fii iubitor, cald, bun, fii omul ei!